Як у Луцьку зустрічали Новий рік. ФОТО. ВІДЕО

Як у Луцьку зустрічали Новий рік. ФОТО. ВІДЕО
На головній площі Луцька зустріти новий рік зібралося кілька сотень людей.

В центрі Луцька увімкнули святкову ілюмінацію. Як і обіцяли, курсував громадський транспорт. Порядок охороняли кілька десятків міліціонерів.

Традиційно на Театральній площі торгували святковим крамом торговці: можна було придбати бенгальські вогні, маски, кульки тощо.

Новий рік люди зустріли гучними вигуками. Співали гімн і пили шампанське, попри заборону вживати спиртне у громадських місцях. Рівно опівночі в центрі Луцька прогриміли салюти.

Разом із усіма новий 2014-й зустрічало і луцьке євромістечко. На екрані впродовж вечора транслювали Громадське телебачення.

Зустріти Новий рік прийшло чимало активістів Євромайдану, зокрема екс-губернатор Волині Володимир Бондар, екс-мер Луцька Богдан Шиба, секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт тощо.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ей,Європо! Де біотуалети на Театральному майдані? Мусили з дружиною,сестрою і сусідами відбивати всю новорічну ніч атаки євро-сцикунів по вул.Градний узвіз,2
Відповісти
Хай би пісяли собі люди,тобі що шкода?
Відповісти
Назвіть адресу свого будинку, ми до вас під підїзд прийдемо нужду справляти.
Відповісти
біотуалети - в європі, а ми ще не там, тільки йдемо, по дорозі через вул.Градний узвіз,2.
Відповісти
то скажи це Янику! де Європа! де?
Відповісти
С каждым годом украинцев становится все меньше
Новый 2014 год встретили 42 млн 486,4 тыс человек.
Специалисты подсчитали, что в январе население Украины уменьшится почти на 70 тыс. человек. И если такая же тенденция будет сохраняться и в дальнейшем, то 2050 год встретят уже около 36 млн человек.
По состоянию на 1 января 2014 эксперты спрогнозировали сокращение численности городского населения на 26,3 тыс. человек, до 31 млн 326,1 тыс, а сельского — на 40,3 тыс, то есть до 14 млн 93,7 тыс.
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/society/16341914/?frommail=1
Відповісти
Шиба, пустовыт, Бондар. А Пащенко де???????
Відповісти
В будинку на пр-ті Волі 3 (там де кіностудія) НА-СРА-ЛИ і НА-СТЯ-ЛИ промо в підїзді! Це навіть не тварини це просто ублюдки! Якби зловив -заставив би зїсти.
Відповісти
ви лахі всі
Відповісти
ригонали Азіров і Яник, чули як нород про вас? ))
Відповісти
Чому не показуєте фото, що реально робилось на театральному майдані Луцьке європейське бидло загадило все тонами пляшок.
Відповісти
""" На Майдане ветер свищет, Слава Богу, - не мороз. Кто-то вшей под мышкой ищет, А кого пробил понос. Кто то слушает Руслану, "Подпалится? Или нет?" Ну? а кто-то, очень пьяный, другу делает минет. На трибуне Сеня -кролик Говорит про произвол. Ну а Югик-алкоголик Лупит Таню Черновол. Рядом Портников Виталий, Всех зовет в свой кабинет На проверку гениталий -, Гейвропеец, или нет? Тягнибок в Днепре купает кляту морду Москаля. Тот брыкается, рыдает,-"Депутат "Удара" я!" А сейчас на нашу сцену Влез боксер-тяжеловес. Помолчал минуток сорок, Крикнул "Хайль!" и снова слез. В общем, - тут у нас не скучно , Приезжай на Новый Год! Поспиваем "гимн" мы звучно. Мы ж хохлы - чудной народ."""
Відповісти
Ну судячи із Вашого посту - Ви справжій ХОХОЛ.
Ну а на мою думку на майдані були справжні українці (я про людей а не про політиків...про них нічого сказати не можу бо не знаю що в них на думці)
Відповісти
Що за дурня? До чого усе це ниття? Ніби у цьому році люди вперше вийшли на Театральний майдан зустрічати Новий рік, ніби ніколи не залишали по собі порожні пляшки і не бігали справляти нужду у підворітні та двори? Тільки чомусь у цьому році це почали пов'язувати з євроінтеграцією! Минулого року у ваших дворах хто мітив територію? З одним згідна: усі масові заходи і гуляння виявляють важливу проблему - відсутність туалетів. Таке враження, що цнотлива міська влада ніби "встидається" вирішувати ці "невдобні" питання. Відсутність у центрі міста громадського туалету - це неподобство! Співчуваю усім мешканцям ценральної частини міста
Відповісти
До речі, колись у Луцьку діяло кілька громадських туалетів: біля кафе "Сніжинка", на Театральному майдані(за театром), біля кінотеатру "Батьківщина", поблизу Братського мосту (біля Старого базару). Єдина проблема цих місць була страшна антисанітарія, але "ці місця" були локальними місцями цієї антисанітарії і вона не розповзалася по усьому місту по закутках, дворах і скверах. Може депутат Палиця зверне увагу на цю проблему, адже він так дбає про благоустрій нашого міста?
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку зустрічали Новий рік. ФОТО. ВІДЕО
01 січень, 2014, 02:20