Підприємців «виживають» із Завокзального ринку, – ЗМІ

Підприємців «виживають» із Завокзального ринку, – ЗМІ
Підприємці із Завокзального ринку розповіли, що керівництво ринку прагне розділити площу, і всіляко обмежувати роботу бізнесменів, аби вони нарешті покинули свої торгові місця.

Люди обурені такими вимогами і 3 січня зібралися на ініційовані головним інженером Віктором Голярем переговори, – повідомляє ТРК «Аверс».

Бізнесмени із Завокзального ринку хочуть нарешті вирішити з керівництвом проблеми, які пов’язані з їхніми робочими місцями.

Так, шостий ряд на ринку планують реконструювати, замінивши нинішні контейнери на менші. За словами головного інженера Віктора Голяра, теперішнє розміщення контейнерів не підлягає правилам пожежної безпеки. Мовляв, аби все було згідно зі стандартами, потрібно трішки змістити трогові павільйони. Робити це хочуть за кошти підприємців.

З початку цього року підприємці мають переукладати договори оренди території, на якій мають контейнери. Якщо люди цього не зроблять до кінця січня, автоматично їхні договори з керівництвом ринку будуть розірвані.

Віктор Голяр з цього приводу зауважив: «Адміністрація пропонує вам ще раз заключити короткострокові договори оренди, і за цей термін провести свої металоконструкції у відповідність до зазначених правил».

Люди обурені таким рішенням, адже кошти за металоконструкцію виплачені, та й облаштовували їх із самого початку своєї роботи за усіма правилами.

«Жодна людина із вас тут без дозволу не могла розташувати свою металоконструкцію, адже кожному з вас представники облспоживспілки обраховували цю площу. Ви платили саме за цю площу. Ви вклали гроші свої», – зазначила підприємець Алла Сівак.

Підприємці розповідають, що у приписах, датованих ще 2009-им роком, рівні права – в усіх осіб: «Згідно усіх приписів, які ми отримали від МНС, починаючи з 2009 року. Тобто один припис… Тут немає жодного павільйону, зазначеного конкретного прізвища, жодного. Розумієте? Тобто оці всі правила повинні виконувати як підприємці, так і керівництво Завокзального ринку», – констатувала Сівак.

За законом проект планування може переглянути кожен працівник ринку. А на Завокзальному ринку, за словами людей, такого немає. Будь-які зміни в договорі відбуваються без відома підприємців.

Іншу думку щодо цього має юрист ринку Богдан Шиба: «Я заходжу на територію ринку. Там має на вході висіти проект облаштування ринку затверджений і узгоджений усіма організаціями. Я маю відразу ж бачити законні ваші дії, чи незаконні. Я такого не побачив. Через то шо в правилах торгівлі такого не зазначено».

На єдиному рішенні підприємці із керівництвом ринку так і не зійшлися. Люди планують провести загальні збори підприємців. Допомоги продовжують прохати і в луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
друг Романюка..там ще деякі депутати в тємє..комсомольській серетар ківерець добазарився з комсомольським секретарем луцька про велику дойку більше чим двох тисяч підприємців як регулярну по змінах аренди так і разову(але циклічну) по різного роду переносах,виносах,...і т.д тобто насос грошовий полюбому работає день і ніч.регулюють його голяри та інші...тиск качання задає горгут..2 тисячі рабів які платять за право на працю..якім клєванскім коли таке колись снилось..
Відповісти
іовенко...мацу їсть?
Відповісти
А чого не розмістили робочі місця по правилах з самого початку?
Відповісти
правила встановлює головний інженер ринку на льоту..дуже креатівий парєнь як і мєсний межигірець..доречі межигірець останніх років десять керував всією коопспілкою(як і зараз фактично) області.смисл такий що скажемо те і буде за стільки за скільки скажемо..а так на тих зборах на яких раніше був сам мєсний межигірець він таке отжигав..тіпа кварцяного тільки більш пантово...не встиг поматюкатись бо же голєр там спікер...він привик що в ківерцях все життя йому ногі цілували..ну й понятно -возмущається що "щось" питають,намагаються щось зрозуміти до чого він веде (вже ясно всім)...рамси попуталі.як би не криша долбаного Романюка він би землю відчував..а так поки в повному розумінні не відчує не пойме.микола на х..він тобі.в місті тєм мало.то стрьомний дєд..на шостому десятку в баєвєкі пішов.рейдер хрєнов.
Відповісти
Спостерігаю за всім що робиться в Україні і просто соромно мені. А фірми , підприємці, та деякі люди мовчать. До всіх дойде черга.
Відповісти
Варшавський ринок перебирайтеся на Майдан))))))))))))Там захистять вас і накормлять)А взагалі потрібно підніматися один за всіх і всі за одного, ато вас так там поодинці викинуть!
Відповісти
себе нагодуй..холоп.тут не проте зовсім
Відповісти
Ура базар викинуть)))) Так їм баригам спекулянтам) Ось в СССР вас всіх і в клітку як обіз'ян. Щоб мовчали всі як миші і не говорили нічого. Лудина яка вам здає в оренду місця має вас в дупі, так що якщо щось не нравиться валіть і дайте другим на вашому місці поторгувати, якщо не подобається...
Відповісти
ти ж в бутіках одягаєшся, а коли горгонам все буде належати - ціна оренди відразу підвищиться в рази, як результат - речі теж.
Відповісти
Дмитро, ти напевно відсмокчуєш якісно Голяру, нагибайко!
Відповісти
Останні новини
Підприємців «виживають» із Завокзального ринку, – ЗМІ
06 січень, 2014, 15:40