Договір із перевізниками можуть розірвати через GPS

Договір із перевізниками можуть розірвати через GPS
Якщо до 1 квітня луцькі перевізники не налагодять роботу своїх GPS, то з ними розірвуть договір на перевезення.

Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

За його словами, на телефон групи оперативного реагування «15-80» продовжують надходити скарги лучан на якість роботи луцьких маршруток. Із 27 лютого по 12 березня таких скарг надійшло 17.

За словами мера, люди скаржаться на недотримання графіку та малу кількість автобусів на маршрутах.

Відтак, щоб краще контролювати рух транспорту, треба оформляти договори з новими перевізниками з 1 квітня, - вважає Романюк.

Нагадаємо, луцька мерія вже вчетверте переносить остаточні терміни встановлення у луцьких маршрутках систем GPS-навігації. Раніше її повинні були встановити до 1 січня 2012 року, потім – 1 лютого, до 1 березня. І нарешті нині - до 1 квітня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як і де можна ознайомитись з графіком руху?
Відповісти
Поки що, судячи з усього, графіку руху не існує. Міські чиновники тому і хочуть впровадити GPS-моніторинг, щоб нарешті з'ясувати, а яким же є той графік руху?
Відповісти
Підтримуємо
Відповісти
интересно, кто заработает в итоге??кому из приближенных принадлежит идея с мониторингом??))))
Відповісти
надоїли.....
Відповісти
Як багато інших лучан,підтимую намагання міської влади посилити контроль за діяльністю перевізників.
Однозначно ,впровадження такої системи контролю потребує часу,коштів,чітко поставленого завдання,постійного супроводу.
Наврядчи тут можна обійтись безкоштовними системами контролю руху транспорту через монтування в машрутках куплених на китайських аукціонах різноманітних
GPS tracker-ів.Система повинна бути на єдиному обладнанні,працювати по єдиним протоколам.Інакше через нетривалий час експулатації та супроводу
системи складеної з купи китайських "гравіцап" , нічого путнього не вийде.Хоча є системи абсолютно безкоштовні.Китайці роблять бізнес не на онлайновому сервісі, а на продажі свого виробу.
Прочитав статтю і захотілось проаналізувати суми,які намагається виручити директор підприємства "Візор"
за свій продукт.Прочитавши характеристики прилада отримуєм наступне.В основі комплекса МАК лежить GPS навігатор Globalsat BU-353.Ціна його в інтернеті порядка 520 грв.Добавим сюди модем - порядка 150 грв.Помножим цю суму на 2(враховуючи вартість частин про які не сказано в технічній характеристиці та вартість розробки).Добавим вартість монтажу в автотранспорті по середньолуцькій оплаті праці за дві години роботи.Вийдем десь на суму 2000 грв.Цікаво, яка буде заявлена вартість системи МАК в такій комплектації .Сказано що ціна МАК буде від 2-х до 9-ти тисяч.Якщо моя калькуляція вірна то Спепан Степанович планує виручити на інсталяції солідну суму-:)
Стосовно абонплати за місяць. Якщо поставити її на 300 маршруток за 135 грв, то сума що надійде за місяць буде біля 40 тис.грв. Я так розумію трафік від GPS буде опалчувати сам перевізник?Для обслуговування даної системи необхіно буде штат людей ~ до 4-х одиниць.Затрати : на зарплату в районі 15 тис.+ одноразово встановлений сервер(+резерв) підключений до інтернету.За послуги GPS платити нікому не потрібно.Система безкоштовна.
Знову таки залишається непоганий запас ....
P.S.
Приємно,що в Луцьку є підприємство, яке намагається реалізувати такий цікавий та потрібний місту проект."Візор" часто виступав піонером у різних сферах IT технологій нашого краю.Дякуючи ініціативам С.С.Чухрія вийшли в світ багато справжніх ІТ-спеціалістів.
Але ціноутворення цього проекту явно вимальовується зі стелі.
Не намагаюсь агітувати ні за ні проти МАК. Хай перевізники самі вирішують як вони чи їм будуть витрачати їх кошти.Але пригадаймо всі попередні проекти ПП "Візор" ,типу: бухгалтерія В-21, радіоезернет, Світлан(його реалізація,якість і підтримка) ітд.Хто знає -той посміхнеться. Немає ніякої впевненості що цей проект матиме успіх в виконанні його саме цим підприємством.
Відповісти
А на Херсонском коммунальном транспортном сервисе удалось несколько проблему: самостоятельно провели тендер выбрали оборудование и программу, которая будет стоять не для галочки. Передали данные в управление транспортом. В результате затраты оказались в два раза меньше, чем планировалось. Да и программа толковее. Следим сами, а управление только контролирует. В общем, аппетит вашим умерить нужно, а то в смете действительно пункт будет "расходы на воздух".
Відповісти
Останні новини
Договір із перевізниками можуть розірвати через GPS
13 березень, 2012, 15:27