За захоплення влади в Україні візьметься СБУ

За захоплення влади в Україні візьметься СБУ
Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Провадження було відкрите після дослідження матеріалів з серверів офісу "Батьківщини", які були вилучені під час обшуку, повідомив начальник головного Слідчого управління СБУ Максим Ленко.

"Серед матеріалів, які присутні в слідстві, є дані, що при плануванні цих акцій передбачався так званий силовий варіант їхнього розвитку, тобто такий варіант, при якому буде застосована сила до мітингувальників, це викличе широкий резонанс і підірве авторитет чинної влади і президента", - заявив він.

Ленко повідомив, що на розслідування СБУ знадобиться два місяці.

Нагадаємо, 9 грудня міліціонери у повному спорядженні та озброєні автоматами увірвались в офіс партії "Батьківщина" в Києві, який знаходиться на вулиці Турівській на Подолі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це Юлька намовила Януковича не підписувати асоціацію, "Беркут" побити студентів, харківських відморозків викрадати людей. Це її підступні плани із захоплення влади. Я її знаю. Хлопці, працюйте. А ще може розкажете народу, що в подальших планах опозиції. Надзвичайного стану там часом нема?
Відповісти
подумав, що нероби з БУ хочуть захопити владу!
Відповісти
Останні новини
За захоплення влади в Україні візьметься СБУ
01 лютий, 2014, 10:53