Німеччина пропонує лікувати лідера Автомайдану Булатова

Німеччина пропонує лікувати лідера Автомайдану Булатова
Німеччина готова прийняти на лікування постраждалого лідера Автомайдану Дмитра Булатова.

Про це розповів лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк після зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром на конференції безпеки в Мюнхені, - пише ТСН.uа.

"Під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини було заявлено про те, що Німеччина готова надати медичну допомогу і прийняти Дмитра Булатова, а також пропозиція була офіційно озвучена міністру закордонних справ України. Тому зараз Німеччина чекає рішення українського уряду", - розповів Яценюк.

При цьому він зазначив, що Німеччина готова прийняти до себе Булатова без зволікання. Яценюк також додав, що рішення про арешт лідера Автомайдану "ніяк не вписується в слова влади про готовність мирно вирішити ситуацію".

Німецьке видання Deutsche Welle пише, що міністр закордонних справ Штайнмаєр "максимально наполегливо" закликав свого колегу Леоніда Кожару не перешкоджати Дмитру Булатову виїхати на лікування в Німеччину, якщо він матиме таке бажання.

Раніше депутат Микола Княжицький повідомив, що Дмитра Булатова прийшли арештовувати просто в лікарню. В міліції пояснили, що це не так, і до лідера Автомайдану прийшли слідчі у двох справах.

Нагадаємо, що нещодавно один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов зник безвісти. Згодом він знайшовся, однак був дуже сильно побитий. Він розповів, що його розіп'яли та відрізали вухо викрадачі з російським акцентом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, досвід лікування в німців є. На юлічці натренувались
Відповісти
Сначала прочитал ликвидировать )))
Відповісти
І що ж йому лікувати? Морду наїв таку, що на "побитого і закатованого" не схожий! Вже й самі не вірять у свою брехню - Пашинський зразу назвав замовників цього "викрадення" !
Відповісти