Столяр каже, що він гідний бути нардепом

Столяр каже, що він гідний бути нардепом
Депутат Волинської обласної ради, бізнесмен Василь Столяр бачить себе народним депутатом України, втім, від якої партії балотуватиметься – ще поки не вирішив.

Про це він розповів 16 березня під час веб-конференції на сайті Волинської облради.

Столяр зазначив, що бачить з мандатом у Верховній Раді, окрім себе, ще бізнесменів Віктора Шумського, Ігоря Леха, колишнього депутата облради Володимира Бондаря та нинішнього нардепа Григорія Смітюха.

«Я ще не вирішив. Це – чесно. Пропозиції дружби були від багатьох (партій, – ред.), хоча я ні з ким не сварився, а з ким «дружити» ще не визначився», – відповів Столяр на запитання про своїх політичних соратників на виборах.

Він додав, що не йде у нардепи заради депутатської недоторканості, адже це «не панацея від тиску на бізнес». І взагалі вважає, що такого поняття, як недоторканність, бути не повинно.

Разом з тим, Столяр неодноразово під час веб-конференції зауважував, що на його бізнес тиснуть. Зокрема, податкову області він охарактеризував як структуру, для якої «все, що робиться добре, треба зруйнувати». Вона, за його словами, позбавила свідоцтва платника ПДВ ВАТ ФК «Волинь» незаконно.

Також Столяр зазначив, що в Україні повинна бути одна державна мова, хоча він не виключає можливість проведення референдуму. Депутат не проти зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення, а от як побороти корупцію – він не знає.

«Якби я знав відповідь на це питання, то вже би отримав Нобелівську премію», – зазначив Василь Столяр.

Нагадаємо, про свої наміри балотуватися до Верховної Ради Столяр говорив у інтерв'ю ВолиньPost.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Столяр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нинішній нардеп ГРИГОРІЙ Смітюх, а не Іван
Відповісти
Дякую, виправили
Відповісти
"...як побороти корупцію – він не знає."

Прекрасно - отже, він НЕ ХОЧЕ.
Відповісти
Якщо такі "бики" попадуть у Верховну Раду, то буде повний капец. Тоді не лише про Європу треба забути, а взагалі переносити Україну в тропічну Африку. Ну займатиєшся ти бізнесом, чоловіче, і займайся, чого пертися у ВР? Для ВР треба, як мінімум, начитися правильно розмовляти, не кажучи вже взагалі про рівень освіченості(справжньої, а не за купленими дипломами). Як не було поваги до влади в Україні, так і не буде поки такі "бики" туди пертимуться і, на жаль, попадатимуть.
Відповісти
Столяр каже, що він гідний бути нардепом - це новина із розряду "приколи нашего городка")))
Відповісти
нічого він не гідний
Відповісти
Останні новини
21 березня – у Луцьку КВН
16 березень, 2012, 18:14
Столяр каже, що він гідний бути нардепом
16 березень, 2012, 18:03