Волинські рятувальники запевнили, що вони – з народом

Волинські рятувальники запевнили, що вони – з народом
Працівники служби цивільного захисту Волині завжди будуть вірні Присязі та залишаться відданими українському народові, запевнив начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Грушовінчук (на фото).

Про це йдеться в заяві головного рятувальника Волині, яку поширила прес-служба обласної ДСНС після візиту в їх управління активістів волинського Автомайдану Сергія Похи і Володимира Пащенка.

«В час, коли на Волині напружена ситуація, коли нормальна координація роботи державних структур порушена, люди мають знати про позицію кожного окремо взятого високопосадовця та очолюваної ним структури, Саме тому ми й завітали до рятувальників, аби попросити оприлюднити свою позицію»,- розповів Володимир Пащенко.

Після візиту автомайданівців управління ДСНС поширило заяву, підписану начальником управління.

У заяві йдеться:

"Шановні волиняни!

Насамперед рятувальники області висловлюють свій глибокий жаль за загиблими і пораненими та співчувають членам їх сімей.

У час, коли проливається кров, гинуть люди, ми не залишаємося осторонь, ми - з народом, оскільки у світі немає нічого ціннішого, ніж життя людини.

Гаслом пожежно–рятувальної служби є девіз «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Тому основним завданням рятувальників було і є збереження життя та здоров’я громадян, яке вони незважаючи на будь-які умови, виконують навіть у такий важкий для країни час.

Пожежно–рятувальна служба області підтримує прагнення побудувати мирне майбутнє для нашої країни та знаходиться у постійній бойовій готовності до дій за призначенням: рятування людей, гасіння пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Ми запевняємо, що працівники служби цивільного захисту Волині завжди будуть вірні Присязі та залишаться відданими українському народові.

Начальник Управління Державної служби
України з надзвичайних ситуацій у Волинській області
Володимир Грушовінчук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники запевнили, що вони – з народом
21 лютий, 2014, 15:24