У Луцьку збирають інформацію для люстрації університетів

У Луцьку збирають інформацію для люстрації університетів
У Луцьку збирають інформацію для люстрації працівників університетів, інститутів, коледжів та училищ.

Відповідні оголошення з'явилися в групах "Самооборони" Волині в соціальних мережах.

"Студенте! Якщо тобі відомі факти корупції у ВУЗі, якщо тебе змушують оплачувати запис в заліковій книжці, якщо твоїм викладачам для лояльності потрібне матеріальне заохочення, повідом нас про ці факти", - пишуть в організації.

"Викладачу! Якщо ти знаєш про факти зловживань з боку керівництва, про розкрадання ресурсів і хочеш змінити цю систему, повідом нас про такі факти", - кажуть громадські активісти.

З інформацією можна звертатися за телефонами +38(067)1100577, +38(066)3418053.

Також можна написати на е-mail [email protected] або звернутися за адресою Київський майдан, 9, каб. 209 (приймальня голови ОДА).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тут треба починати з голови.
СНУ - відчуження частини земельної ділянки бази на світязі, встановлення реальної вартості будівництва бази на світязі та вартість оплачену підряднику і т.д.
досить підняти тендерні закупівлі, там навіть депутат яручик під час свого членства у свободі негарно засвітився...роботи непочатий край!
Відповісти
Так деякі місцеві "університети" можна взагалі без викладацького складу залишити
Відповісти
Займіться Божидарником - довіреною особою Януковичя у Волинській області. Цей боров цвіте та пахне хоча має сидіти за гратами!
Відповісти
якщо дійсно робити люстрацію, то ЛНТУ взагалі закриється(так як являє собою богодільню, де все продається), а інші ВУЗи переживатимуть кризу
Відповісти
я вчусь в цьому університеті і,повірте,ні разу ні за що не платила і ніхто в мене нічого не вимагав. більше того,наші викладачі навпаки намагаються студентів витягнути та заставити,шоб здавали самі.
Відповісти
більшості студентів система хабарів влаштовує, не потрібно вчитись, тому викорінити корупцію у вузах в руках самих студентів. не давайте хабарів а таких явних хабарників мало - викладачів, з ними вже легше боротися
Відповісти
А ви приходьте перед сесією у виші . Перевірте написання магістерських, дипломних, курсових робіт - бо студент який не хоче писати роботи самостійно до вас не завітає з каяттям. А ще про заочників забу...
Відповісти
Вчитись треба, і хабарів не треба буде давати...
Відповісти
Скоро сесія, а студетики вже шукають кому б то заплатити, щоб на ту сесію навіть не ходити... сумно, бо хабарі виникли саме через таких недолугих студентиків, які не думають про науку, а лише шукають легких шляхів. Моя мрія здійсниться, коли викладачі не будуть брати хабарі у студентиків, нехай їх відраховують. Таким чином, випускниками ставатимуть ті, хто реально вчився!
Відповісти
Ще й про Володимир не зубудьте! Тут є "старожили" і Смоляр в ПТУ і Савельев в коледжі і Коновалюк з Савюком в технікумі. І по школах золоті медалі роздають за гроші
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збирають інформацію для люстрації університетів
12 березень, 2014, 12:38