Відомо, хто може очолити Ковельський район

Відомо, хто може очолити Ковельський район
На посаду голови Ковельської адміністрації претендують троє кандидатур.

Очолити районну адміністрацію виявили бажання Михайло Гетьман (ВО «Батьківщина»), депутати районної ради Юрій Поліщук (ВО «Свобода») та Віктор Лук’янчук (позафракційний), - пише ПроКовель.

За словами одного з претендентів на це крісло секретаря міської ради Михайла Гетьмана, в голосуванні взяло участь 16 осіб.

Найбільше голосів – вісім віддали за Михайла Гетьмана, п’ять – за Віктора Лук’янчука і лише троє чоловік підтримали кандидатуру Юрія Поліщука.

До такої складної системи відбору кандидатури на посаду голови в штабі спротиву вдалися лише після того, як порозмовляли з керівником області Григорієм Пустовітом.

Претенденти як один говорили, що не прагнуть цього крісла, а ще більше невдоволені тим, як їх обирають на посаду голови. Проте жоден із них наразі не зняв своєї кандидатури.

Скажімо, Михайло Гетьман довго розповідав про боротьбу на Майдані в Києві, де він провів не один тиждень, і зрештою зазначив, що туди їздив не за посадою, і не від політичної партії, а за покликом власного серця, совісті і сумління, тому категорично не погоджується, коли на керівну посаду обирають лише за цими критеріями. «Я не рветься на це крісло», - зазначив він.

А ось Віктор Лук’янчук і сам не вірить у те, що може бути призначеним Григорієм Пустовітом головою РДА, бо є позафракційним, а точніше тим, кого ще рік тому було виключено з лав ВО «Батьківщина».

А таких, мовляв, там не чекають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да...торги серйозні...найкраща кандидатура це Гетьман, порядний чоловік. Лукянчук тільки кричати вміє і все себе "обіженим" представляти, всі на нього тиснуть, хай Лукянчук про себе розкаже, скільки він особисто податку в бюджет району платить, як в нього люди оформлені...правдолюби чортові, всіх бачать крім себе..
Відповісти
Останні новини
Відомо, хто може очолити Ковельський район
12 березень, 2014, 16:46