Футболіст Михалик розповів, як служив у армії

Футболіст Михалик розповів, як служив у армії
Гравець російського "Локомотива", уродженець Волині Тарас Михалик розповів про службу в армії.

"Пройшов всю "учебку", близько трьох місяців. Причому ніхто не знав, що я граю у футбол", - цитує його журнал "Наше "Локо".

"Сам нікому не розповідав, спокійно служив: марширував, підшивав комірці, на тумбочці стояв. Цікавий досвід. Потім перевели в Київ у спортивну роту, там вже були в основному тренування, а коли потрібно було - їздив на всілякі шикування", - продовжує футболіст.

Згодом він потрапив у збірну Збройних сил, хоча службу в армії завершив.

"Викликали на відбірковий до чемпіонату світу, потім на сам чемпіонат у Німеччину. Жили там в казармах: вони, звичайно, не такі, як у нас, просто кімнати на кілька гравців. У нас - то казарма була як треба, на 200 чоловік! Взагалі все дуже серйозно організували: спочатку був парад в армійській формі, а потім вже сам футбол", - ділиться спогадами про змагання в Німеччині.

Михалик каже, що в роки його гри за "Динамо" молоді футболісти розповідали старшим, зокрема, й йому, про жахи служби, хоча й відвідували звичайні триденні збори.

"Я над ними сміявся: "Ось це ви відслужили! - Та не, ти ж не уявляєш! Це ж в казармах, з підйомом в шість ранку!". А тоді майже ніхто не знав, що я пройшов "учебку" і у мене досвіду "трохи" побільше", - мовив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболіст Михалик розповів, як служив у армії
13 березень, 2014, 10:40