Кримчани - за єдність України. ФОТО

Кримчани - за єдність України. ФОТО
Понад 40 тисяч жителів Криму взяли участь у Всекримській мирній акції протесту проти референдуму 16 березня 2014 року, виступаючи за цілісність України.

Про це повідомила на сторінці у Facebook прес-секретар Меджлісу Ліля Муслімова.

Як повідомила Муслімова, 14 березня з 14:00 до 15:00 у багатьох регіонах Криму відбулися мирні акції проти референдуму. Понад 40 тисяч жителів Криму взяли участь у всекримський мирній акції.

На в'їздах і виїздах із населених пунктів, а також уздовж головних магістралей Криму, громадяни України, які проживають на кримському півострові, виступили проти незаконного референдуму і заявили про свою підтримку територіальної цілісності та суверенності України.

"Жителі Криму різних національностей та віросповідань, незалежно від їхнього соціального положення, вийшли на знак протесту проти свавілля самопроголошеної влади Криму. Скандуючи "Крим-Україна" і "Крим за мир", учасники акції тримали в руках кримськотатарські національні і українські державні прапори. Проїжджаючі автомобілісти на знак підтримки вітали протестуючих громадян України звуковими сигналами", - написала прес-секретар Меджлісу.

Раніше Меджліс кримськотатарського народу закликав усіх жителів Криму, незалежно від їхньої національності, бойкотувати референдум.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трактор в полi дирдирдир ми за мир!!!!
Відповісти
Останні новини
Кримчани - за єдність України. ФОТО
14 березень, 2014, 18:47
Антивоєнні плакати. ФОТО
14 березень, 2014, 18:00