У луцькому депо з’явився ще один начальник, – депутат

У луцькому депо з’явився ще один начальник, – депутат
У КП «Луцьке підприємство електротранспорту» з’явився фінансовий директор, – каже депутат Луцької міськради Сергій Сівак.

Про це він розповів під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 20 березня.

За словами Сівака, трудовий колектив луцького депо дещо негативно сприймає «ініціативи» нового керівника ЛПЕ Анатолія Тимощука.

Так, від початку роботи комунального підприємства, а це – більше 20 років, у керівника ЛПЕ був «вивірений штат працівників» – заступник, головний інженер, головний бухгалтер.

«З вашим приходом на підприємство з’явився комерційний і фінансовий директор, я так розумію», – зазначив Сівак. А це, мовляв, збільшило на підприємстві фонд зарплати на 40 тисяч гривень.

«Чесно кажучи, я не дуже сприймаю таку інформацію, якщо є головний бухгалтер і фінансовий директор. Який смисл проводити дубляж цих посад? Тим більше, що нове керівництво держави закликає до економії, до не роздуття посад, можливого оптимально використання коштів. Чи є необхідність введення додаткових посад?», – висловився Сергій Сівак.

«Штатний розпис не був збільшений ні на одну одиницю», – відповів Анатолій Тимощук.

«Тобто скоротили охоронця і призначили фінансового директора? А фонд заробітної плати?», – висловилася депутат Олена Голєва.

Утім, на це запитання Анатолій Тимощук не відповів.

«Якщо ви залучаєте людей, у яких є мозок і олія в голові, то має бути і відповідна віддача, але цього поки що не бачимо», – підсумував Сівак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛПЕ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Одна секунда війни. ФОТО
20 березень, 2014, 17:02
У луцькому депо з’явився ще один начальник, – депутат
20 березень, 2014, 16:46