Головний міліціонер Волині хоче люструвати Данильчука

Головний міліціонер Волині хоче люструвати Данильчука
Новопризначений начальник управління МВС України у Волинській області Віктор Швидкий (на фото) заявив, що його невдоволені його призначенням хотіли вдарити заточкою.

Про це йдеться у матеріалі журналіста Сергія Шаповала Швидкий про «Правий сектор»: «Сказав би «Соколу» – викинули б їх! Мали полнєйше право!»


«На люстраційній комісії ці «молодчики» зайняли всю залу. Я хотів би Павлу Данильчуку зробити люстрацію! Хотів би подивитися на його. Я думаю, ми з ним ще поспілкуємось, хто з нас морально чистіший!», - заявив Швидкий.

«Я звертаюсь до членів «Правого сектору», потрібно здати зброю! По тридцяте число подовжено місячник добровільної здачі зброї. Я не прийшов займатись мщєнієм, тільки в рамках закону! Мене на люстраційній комісії хотіли заточкою вдарити! А ще там такий Аркаша ходить, за пістолет постійно хапається!», - додав генерал.

Читати повністю матеріал «Швидкий про «Правий сектор»: «Сказав би «Соколу» – викинули б їх! Мали полнєйше право!»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аркаша, що хапається за пістолет - це Аркадій Солматін. Постраждалий бідолаха від наїзду Колісника. Напевно в момент наїзду теж пістолетом розмахував.
Відповісти
як же вони тримаються за посади.. гидко... хоть би якусь повагу мали до народу(
Відповісти
Так їм повага народу до одного місця! Швидкого очевидно Юга Луценко проштовхує, продавлює, пропихає. От на нього і працює. Бо ж хто там в міліції залишався, кого система виховала?!З регулярністю в рік-два оголошувалася операція "Чисті руки", і під час чергової атестації звільнялися ті, хто неугодний був начальству: порядні, думаючі, принципові і чесні. А залишались ті, хто був тупий, вмів вилизати начальницький зад, принести в зубах замовлену кількість "бабла" (за чергову зірочку, за посаду,
Відповісти
Наводьте вже порядок. Все таки без міліція живеться погано, хоч вона і недосконала, але радикали більш неврівноважені люди.
Відповісти
Ой! хоть бы с каким-нибудь радикалом горяченьким познакомили!!
А то всё пугают-пугают
Відповісти
Знову з призначенням швидких міліція буде працювати не як правоохоронній орган а як кривобандоохоронний! Чи не ті швидкі створили цю систему. Чи може генерали тут ні причому? Це сержанти й лейтенанти займалися поборами, грабежами, передавали долю наверх, платили полковникам по 3 тис. зелених за призначення на дрібну посаду чи чергову зірочку. А швидкі про це ні сном ні духом. Чистенькі, білі і пухнасті. Але ж накуй нам такі генерали, якщо знову почнеться теж саме!
Відповісти
Демонтаж і повна заміна гнилої "правоохоронної" системи (небезпечної в першу чергу для законослухняних громадян) зводиться до заміни облич в цій системі. Причому обличчя ці не нові, висунуті з того ж нафталінно-гнилого корупційного загашника і хтось думає що за рік - два вони встигли призабутись волинянами! З такими призначеннями і новим -старим клеркам наверху пора уже спаковувати валізи.
Відповісти
Я думаю, ми з ним ще поспілкуємось, хто з нас морально чистіший!», - заявив Швидкий.
Швидкий мабуть думає, що моральна чистота це справно доляху наверх передати, обкласти даниною підлеглих, кришувати різного роду криміналітет, порушувати замовні кримінальні справи, продавати посади, "пресонути"законослухняних бізнесменів. Тут звичайно йому рівних немає!
Відповісти
що до ШВИДКОГО ЛЮДИНА НЕ НА ВСІ 100 ЧИСТІША ХОЧАБИ ДЕ ВІН ЖИВЕ І ЯК ЙОМУ У НОВО БУДОВІ ПРИДБАЛИ ЖИТЛО
Відповісти
Люструйти скоріше!!!
Відповісти
"заявив, що його невдоволені його призначенням хотіли вдарити заточкою". Це мабуть вдячні волиняни хотіли подякувати за його попередню роботу на цій посаді
Відповісти
"Яке їхало, таке здибало" - народна мудрість...
Відповісти
Ну и що завтра хто кого мабуть сектору торба вивезуть в иваничи як у киеве
Відповісти
Коли будете люстровати Данильчука, скажіть - прийду, ще й не малу бандьоху з собою приведу. Задовбали ці гниди в колір хакі!!!!!
Відповісти
Остапович - ТИ??!
Відповісти
Аваков хоче відродити стару вертикаль в міліції. З тими самими перевертнями, корупціонерами, злодіями і вбивцями, бо інших систем вони не знають. Дозвіл на ментовську вседозволеність і знов бабло потіче на верх. І казочці про покращення кінець.
Відповісти
Волиняни. Відкиньте особисті несприймання "кормчих" ПС. Це помилка керівників ПС у Києві - ставити таких як Данильчук та Тимощук. Є там непогані хлопці. З тупоголовими керівниками можна хорошу ідею звести нанівець. А те, що з приходом Швидкого відновляться старі порядки - це очевидно. Його не можна допускати до влади.
Відповісти
Швидкий, як чиновник, в своїй роботі керується виключно вказівками з верху. Для нього немає ніяких моральних перепон в порушенні висмоктаних з пальця кримінальних справ проти політичних опонентів його господарів. Закон, справедливість, честь мундиру для нього абсолютно порожні звуки. Очевидно що на даному етапі політиканам потрібна саме така людинка. Але після виборів , як використаного презерватива.... та й ще всіх собак навішають.
Відповісти
Швидкий - ХАПУГА та БАНДИТ в погонах!!!
Відповісти
Дайте вже'накінець'міліції працювати. Хто давав право правому сектору виступати від імені громади. Чому данидьчук присвоює собі парво уогось люстрцввти' хто його уповноважував
Відповісти
Досить лякати...тяжко відчепитись від корита?
Відповісти
Саламатин не той що колись в амии на аєродромі служило чудо, брехун і піздабол той ще. Ото компания в пс. Здуріти мона. Баба казала як москалі прийшли то до них таких прибилось багато, і були вони набагато страшніші за москалів.Біда...хулі зробиш. Дивись аркашка шоб твою пукалку в жопу, старші хлопці не запхали тобі
Відповісти
Як набридло все гидке читати, про когось розповідаєте не потрібство. Прийдіть до влади і керуйте нею, як що вважаєте те що так просто нею керувати. Ви запитайте краще, яке матірільне забезпечення, видачі форами, забезпечення канцлярськими принадлежностями, коли в них є вихідні,хто дає бензин, чому цим ніхто не цікавиться, а лише триндете всяку ЄРЄСТЬ, Згоден,є ДЕБІЛИ й МВС, але більшість нормальних людей!!! МІЛІЦІ та МІЛІЦІЯ, а решту організацій НОРМАЛЬНІ ААА??????
Відповісти
Останні новини
Головний міліціонер Волині хоче люструвати Данильчука
01 квітень, 2014, 22:01