Ще двох кандидатів у президенти вигнали з Партії регіонів

Ще двох кандидатів у президенти вигнали з  Партії регіонів
Політрада Партії регіонів виключила кандидатів у президенти Сергія Тігіпка, Олега Царьова і Юрія Бойка з лав партії.

Про це повідомив секретар президії Партії регіонів Борис Колесніков, - пише Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

За його словами, рішення було ухвалено на основі заяв Тігіпка, Царьова і Бойка. Як сказав Колесніков, за це рішення проголосувала переважна більшість членів політради.

Також він повідомив, що в тих регіонах, де Тігіпко, Бойко і Царьов очолювали регіональні організації партії, або ж лідери цих організацій вийшли з партії через їхню підтримку, партія призначила сьогодні тимчасово виконуючих обов'язки керівників.

За його словами, йдеться про Київську, Чернівецьку, Рівненську, Одеську, Кіровоградську області. При цьому Колесніков заявив, що заперечує можливість розколу партії.

Він нагадав, що за підтримку кандидата в президенти від Партії регіонів Михайла Добкіна проголосували 90% делегатів з'їзду партії.

За словами Колеснікова, в будь-якій «цивілізованій політичній силі» члени партії повинні відмовитися від балотування на пост глави держави, якщо програли праймериз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"как-то текст по дибильному написан" - що він буде робити на дебатах?!
царьов красава )) что?! в 41!
два чоботи - пара.
Відповісти
Вважаю найбільш підходящою кандидатурою на пост президента -Тимошенко та Яроша Даймо Юлії шанс витягнути Україну із прірви ,а Ярощу- зробити Україну та українців- гідними людьми поряд із європейцями У нас багати надрами держава Неможна допустити щоб усе народне багатство загарбали євреї .Вони і так забезпечені.Краще хай працюють за спеціальностями.На кого не глянеш у парлменті- одні євреї.Де ж ділися болгари, словаки, білоруси, ін ? ПР- повинна винести уроки із своєї діяльності , стати ближче до народу, щоб якнайшвидше реабілітувати себе в очах електорату. Інакше не минути олюстрації та чергового майдану. Скільки можна підгинати політику під себе для власного збагачення ?

ями
Відповісти
Останні новини
Ще двох кандидатів у президенти вигнали з Партії регіонів
07 квітень, 2014, 14:45