Претендент на головного медика Волині каже, що готовий звільнити Сидора

Претендент на головного медика Волині каже, що готовий звільнити Сидора
Депутат Волинської обласної ради Сергій Іванюк, який кандидує на посаду начальника управління охорони здоров'я ОДА заявив, що готовий звільнити головного лікаря обласної лікарні Івана Сидора (на фото).

Про це йшлося 8 квітня під час громадських обговорень претендентів на посаду начальника управління.

Так, Іванюк позитивно оцінив роботу Сидора на посаді головлікаря. Мовляв, він чимало зробив для цього закладу.

Водночас депутат відзначив, що Іван Сидор - людина пенсійного віку і йому потрібно дати дорогу молодим.

Тож він фактично висловив готовність підписати заяву Сидора про звільнення, яку той за повідомленням "Самооборони" написав наприкінці лютого.

Окрім того Іванюк додав, що проситиме облраду звільнити Сидора, якщо такого документа нема.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скотино ти іванюк! Ти на себе подивись який ти лікар і скільки у тебе породіль померло із-за твоєї вини. чому ніхто не зробить перевірки? ти не батько і не чоловік, ти не фахівець, а політична і моральна проститутка!
Відповісти
Правильно наталия якщо зачепить сидора погано закинчить цей пи. Ст
Відповісти
Иванюк побережи себе в нас все падае горить у луцьку
Відповісти
Про яку молодь ви говорите?Зараз всюди назначають одних пенсіонерів.Ім і зарплату і пенсію будуть платити. А молодь хай буде безробітною. Ну якщо знімуть Сідора,то через рік-два лікарня перетвориться на смітник. З чим я вас лучани і вітаю.Котимся в яму...
Відповісти
Сидор сам достойно написав заяву на звільнення, просто духу з ним звязуватись та її підписати не вистачило ні укого, навіть у тих хто мріє багато років про його місце. Тому, якщо Сидор сам вирішив піти - він має повне право рекомендувати на місце головного лікаря кандидата,погодивши його із колективом. Чужий в обласній може тільки наламати дрів та зруйнувати все, що ліпив Іван 30 років- це частина його життя та його душі. Зі сторони призначати керівника більше ніж 1000-го колективу із своїми звичаями та стосунками НІХТО не має права
Відповісти
.... і рекомендувати які аптеки лишити в лікарні
Відповісти
Наліпив?))) Багато наліпив у свою кишеню, а скільки коштів витрачено на один зал в прозорим дахом - жахнуло, " невеселий лікарю", а хворі лежать на жахливих простирадлах,ще й змушені втридорога купляти ліки, в аптеках вищезгаданого пана, пана, не інакше,не будемо й про статки,обов"язкову здачу коштів( це щодо звичаїв), аптеки "Сальве" і т.і.Так що не будемо про " достойність!", бо нею тут і не пахне.
Відповісти
Шановні , згідний із тим, що громада мусить вирішувати,або впливати на кадрові питання. Ну піде Сидор полюбому,як не сьогодні то через рік-два (ну не вічна ж людина) , а незамінних людей -немає,тому пристаю на думку невеселого лікаря(чого ж він невеселий?), що керівником такої потужної та знаної в країні установимає бути людина із самої лікарні - цей колектив заслужив на таку пільгу. Певний,сьгоднішня влада не буде поспішати із призначенням . доки не вивчить кандидатури , які б влаштували і медиків і пацієнтів. Ставити людей із районів чи номенклатурників - управлінців - це згвалтування .
Відповісти
Ми дуже просимо пролюструвати п.Янко Н. боса обласної СЕС.Це хабарниця. Вже своєму синочну в СЕС створила бізнес в профдезвідділі. Пора її гнати з цієї посади.Я думаю , що голова облради її добре знає.Вона по суті його вигнала з роботи.Нам потрібен Кацаман В.П.І також потрібно поміняти головних лікарів СЕС по районах.
Відповісти
За п.Сидора повстануть всі силовики.Це нормальний дядько і чіпати його не рекомендую!!!
Відповісти
Повставати треба тоді, коли цього хоче український народ,який платить вам зарплатню, ви вже " повстали" під час Майдану, боягузи.
Відповісти
Янко в СЕС - це Ганьба волині. Це ющенко-бондарівські кадри з "Нашої України". Варто лише згадати, як вона лізла до цієї посади, якими грішними шляхами. Фізично і морально брудна баба. Полішучка ковельська! Там в колективі все на ножах.
Відповісти
Останні новини
Претендент на головного медика Волині каже, що готовий звільнити Сидора
08 квітень, 2014, 17:40