Під Донецьком «туристи Путіна» заблокували колону військових. ВІДЕО

Під Донецьком «туристи Путіна» заблокували колону військових. ВІДЕО
Під Донецьком заблокували колону військової техніки артилерійської бригада із Запорізької області прибула на Донеччину за розпорядженням Міноборони для укріплення південного кордону.

На під'їзді до місця запланованої дислокації машинам заблокували дорогу кілька легковиків та десятки людей, озброєних битками, - пише ТСН.

Військові кілька разів здійснювали маневри, щоб уникнути блокування. Але невідомі з георгіївськими стрічками їх усе одно наздоганяли та перегороджували шлях. На цей час колону зупинили на донецькій окружній дорозі.

«Підрозділ бригади згідно отриманому розпорядженню старшого командування висувався в район проведення навчань. Місцеві мешканці, котрі виявилися негативно налаштованими до дій Збройних сил України, заблокували нам маршрути руху, тому ми зараз висуваємося у зворотному напрямку. Поки на даному етапі», - пояснив командир артилерійської бригади Сергій Брусов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пустити спереду танки і подавити їхні автомобілі. Це би було правильно і законно. Путлер би так з цими козлами смердючими не грався. Вже в давно годували б в землі червів.
Відповісти
однозначно...
Розтрощити пару машин - інші за кілометер чкурнуть...
Відповісти
Расстрелять это мини-стадо рашистов, кинуть трупы в лесу и сказать, что они самоликвидировались из-за переизбытка зомбо пропаганды SS путлера.
Відповісти
Які файні та душевні поради...Повністю підтримую!
Відповісти
Останні новини
Під Донецьком «туристи Путіна» заблокували колону військових. ВІДЕО
10 квітень, 2014, 18:08