«Волиньгаз» перевіряли аудитори

«Волиньгаз» перевіряли аудитори
ПАТ «Волиньгаз» провело чергові загальні збори акціонерів, на яких були присутні акціонери, що володіють 83% акцій.

12 квітня акціонери затвердили фінансову звітність за 2013 рік та основні напрямки роботи на 2014 рік. Зважаючи на отримані збитки, було прийнято рішення дивіденди не виплачувати.

Фінансова звітність підприємства підтверджена міжнародною аудиторською компанією ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» і відповідає міжнародним стандартам фінансової звітності. Аудиторські висновки свідчать, що звітність компанії достовірно відображає її фінансові результати та рух грошових коштів відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

«Не зважаючи на складну економічну і політичну ситуацію в країні, ПАТ «Волиньгаз» у минулому році виконало усі зобов’язання по обслуговуванню газотранспортної системи. Основні зусилля були спрямовані на модернізацію та підвищення безпеки систем газопостачання в області», – зазначає голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Розглянувши результати фінансової діяльності підприємства за 2013 рік, акціонери затвердили річний звіт і баланс, звіти Правління, Наглядової ради, Ревізійної комісії товариства і напрямки розвитку компанії на 2014 рік.

Зокрема, ПАТ «Волиньгаз» планує приведення заробітної плати до рівня середньої заробітної плати по промисловості, модернізацію газотранспортної мережі та заходи по зменшенню втрат природного газу при його транспортуванні, а також збільшення об’ємів робіт по будівництву газопроводів, їх проектуванню, та запровадженню нових видів послуг для населенню та підвищення їх якості.

Основними акціонерами ПАТ «Волиньгаз», відповідно до зведеного облікового реєстру власників цінних паперів, є: ПрАТ «Газтек» - 38,58%, ПрАТ «Тернопромсервіс» - 14,30%, ПрАТ «Ролюкс» - 14,30%, ПрАТ «Агропромкомплект» - 14,32% статутного капіталу.

Довідка

Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 235 тисяч сімей волинян.

У 2013-му році загальний обсяг транспортування склав 586,3 куб. м. На 1 січня 2014 року у Волинській області експлуатується 7644,7 км розподільних газопроводів. ПАТ «Волиньгаз» - у трійці найбільших платників податків області.

Щорічно підприємство сплачує понад 60 мільйонів гривень податків і внесків до бюджетів всіх рівнів. Серед найбільших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волиньгаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.