Волинянам привезли Чорновола

Волинянам привезли Чорновола
На Волині привезли збірки творів Героя України В’ячеслава Чорновола, які подарують шкільним бібліотекам області.

За словами заступника голови обласної ради Ігоря Гузя, наразі видали 8 томів, ще дві книги побачать світ упродовж липня-серпня цього року, - повідомили у прес-службі ради.

Надруковані книги за сприяння обласної ради, управління освіти і науки ОДА, а також Міжнародного благодійного фонду імені В’ячеслава Чорновола, що взяв участь у проекті «Українській школі – українську книжку!».

«Ця література дуже актуальна на сьогоднішній день в умовах ситуації, яка склалась в країні, для підвищення рівня патріотизму школярів, поширення правди», - наголосив Ігор Гузь.

Ознайомитися з творами В’ячеслава Чорновола можна буде не тільки школярам, але й учителям та просто жителям сіл, які ходять до шкільних бібліотек. Не оминуть увагою і вищі навчальні заклади краю, - додав він.

За словами Гузя, подібна акція відбувається не вперше. Так, декілька років тому в області розповсюдили понад 5 тисяч томів Літопису УПА.

Література потрапить у навчальні заклади I-III ступенів, де молодь виховуватимуть на прикладі особливої історичної постаті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновіл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А гузю книжки ))))
Відповісти