Комуніст Симоненко перехотів бути президентом

Лідер Компартії Петро Симоненко під час дебатів 16 травня у п’ятницю увечері заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів. Після цього, під час повернення з дебатів на «Першому національному» за його машиною гналися бойовики з битами, заявив комуніст.

«В Україні війна, Україна сьогодні втрачає свої території. І дуже серйозна, складна ситуація в Донецькій, Луганській області. Олігархи формують не тільки свої бандформування, а й воєнізовані різні структури. Ми розуміємо, що боротьба з інакомисленням, цензурою та інше дає одну відповідь запитання про вибори: вони, на наше переконання, будуть нелегітимними. Тому Компартія ухвалила рішення, і ми, комуністи, знімаємо свою кандидатуру для того, щоб сьогодні рятувати Україну від того свавілля, яке сьогодні має місце», - заявив Симоненко.

Після цього його машину, мовляв, не хотіли випустити з території каналу. "Далі за нами гналися автівки по місту. Кілька машин, набитих бойовиками з битками, та інше. В одному місці, де ми були змушені зупинитися, на світлофорі, вони оточили наш автомобіль своїми автівками, вийшли і битками почали бити машину", - розповів Симоненко. Українській правді.

Політик розповів, що коли йому і соратникам "вдалося вискочити з цього мішка", нападники "кинули в автівку пляшку із запальною сумішшю".

Симоненко заявив, що гонитва закінчилася тим, що йому вдалося сховатися в деякому приміщенні, де він зараз знаходиться.
Водночас активіст Олександр, який був присутній на території каналу, звідки виїжджав Симоненко, розповів свою історію події.

За його словами, джип політика, намагаючись уникнути активістів, "їхав по тротуару, виїжджав із заднього двору телевежі, пішоходів розкидав в сторони".

Це побачили активісти Майдану, які чекали на Симоненка на території каналу, щоб висловити своє невдоволення його діями, зокрема, підтримкою сепаратистів.

Вони почали їхати за політиком.

"(Симоненко) в пробці був змушений зупинитися на вулиці Мельникова. Ми вийшли з машини, а у відповідь відкрилося вікно (машини політика) і в мене вистрілили з травматичного, судячи з усього, пістолета'', - повідомив Олександр.
Після цього джип по зустрічній смузі зник з місця події.

На місце приїхали співробітники ДАІ. У "цілій і неушкодженій" автівці Симоненкв (в яку, як розповідав політик, нібито кинули пляшку із запальною сумішшю) правоохоронці знайшли відстріляні гільзи, додав Олександр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так і знав...
ум, чєсть і совєсть епохі здувся.
нема кого тепер і вибирати
Відповісти
в нього шанси - як в царьова.
знявся він)))
Відповісти
Симон Петух
Відповісти
Останні новини
Комуніст Симоненко перехотів бути президентом
17 травень, 2014, 09:12