Луцький оглядовий майданчик: бруд, калюжі та розбитий унітаз. ФОТО

Луцький оглядовий майданчик: бруд, калюжі та розбитий унітаз. ФОТО
Оглядовий майданчик Луцька перетворився на такий собі смітник, - пише лучанка Ірина Островська-Коц.

Такими думками вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Оце ж нарешті дійшла і до нашого луцького оглядового майданчика, той, що в районі вул.Львівська і який так гарно відкривали. І от що я скажу: попри всю красу краєвидів я нізащо не запрошу туди своіх друзів з інших міст. Бо я не хочу аби вони милувалися баюрами, сміттєвими баками та побитими унітазами. Соромно мені за наших лучан", - пише дівчина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вчора вночі там ще відбувалося статеве злягання нетверезої парочки.
Соромітники
Відповісти
На мобiльнiк не зняв?
Прикольно булоб.
Відповісти
Ну а шо ви хотіли, несіть бабло у Коробас, там для вас мій синок завжди тримає все у чистоті, і поїсте\поп"єте, нащо вам ті засцикані майданчики, я вас умаляю...
Відповісти
а навыщо взагналі той майданчик там потрібен???
Відповісти
щоб доць раком ставити-і поки вона буде любуватися краєвидом-робити свою справу
Відповісти
правильна...
Відповісти
Та як Ви таке можете висати?!
Та навiть як Ви можете так паплюжити найсвятiше???
Куди дивиться мiлiцiя?! Прокуратура?!
Iнтернет це не помийне вiдро! А безвiдповiдальнiсть перш за все!
Відповісти
Це ж округ який виграла Ірина Константкевич!) Після виборів жодного разу на Львівській її і не побачив... Правильно, для чого займатись округом, якщо метою вже є крісло мера!
Відповісти
Не виграла, а Палиця пропихнув, і подаруночки роздавали.
Поки у нас будуть лохи замість громадян, доти і буде бардак, і майдан не поможе.
Відповісти
По -перше, Ырина КоЦ, хай вам буде соромно за нашого мера, який выдмив там "трошки " бабла ы кинув далы всы на "самотёк".
По-друге, місцевы там посьтійно прибарають сам(!!), але вігрібати калючі і вирівнювати ті калдойобіни вони не зобовязані, тим більше що той будівельний хлам і брили туди привозять грузовиками зовсім не ті що там живуть.
По-третє, сміттєвози забирають тільки з бака, і якщо щось буде лижати поруч, можуть і не взяти, а бак кидають де попало, хоч для нього є місце неподалік.
Перелік можна продовжувати, але чи є в тому потреба, без толку..... Смітять там зальотні "туристи" крім того на прилеглій вулиці гуляє багато малих дітей і підлітки на роликах катаються, а заїзджі придурки ганяють на великих швидкостя, бо рівна пряма дорога. Потрібно підказати місцевим щоб лежачого поліцейського зліпили....
Відповісти
Так поясніть тоді, нафіга там взагалі сміттєвий бак ставити, одразу ж біля майданчика? І чому сміття опиняється біля смітника, а не у ньому? І унітаз теж не туристи з собою привезли, чи не так? І коли при нас мужчина з таким гламурним чорним пакетом сміття прийшов і викинув, так в бак, але ж якось воно не контачить з майданчиком і краєвидом. Тут люди милуються і фоткаюсться - а тут мужчина сміття викидає. Краса блін. Потрібно підказати всім лучанам, щоб вчили своїх малих дітей культурі поведінки, та правил дорожнього руху теж, бо дорослих уже, очевидно, не перевчиш, що плювати насіння й викидати фантики й пляшки з під пива треба не під ноги чи на город сусіду, а у спеціально призначені місця. А місцеві хай хоч для початку свій рідний смітник десь подалі переставлять!
А за нашого мера чому мені особисто має бути соромно? У нього совість певно є, хай сам собі соромиться! Чи ЗМІ його соромлять. Мені прикро за наших лучан. бо чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Ага
Відповісти
- вееееличезний респект!!!
Відповісти
А там на фотках класна дєва - хто така?
Чи зальотна?
Відповісти
Дійсно бардак розвели. Весною якось чистіше було. Може, комунальники бабло задарма отримують? Та й народу варто культурнішим бути, це ж туристичний об'єкт, шануймо своє місто!
ПС. Ірині повага, нетверезій романтичній парі теж, хоча могли б якийсь гігієнічний душ прийняти до і після злягання, а то якось негарно: випили, поштрикалися по-собачому - і по домівках. Немає романтізму в тих,кому за 30.....
Відповісти
Останні новини
Луцький оглядовий майданчик: бруд, калюжі та розбитий унітаз. ФОТО
20 травень, 2014, 12:45