У Луцьку затримали міліціонерів-наркодилерів

У Луцьку затримали міліціонерів-наркодилерів
Трьох працівників луцької міліції підозрюють у зберіганні та збуту наркотиків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Наразі міліціонерів повідомлено про підозру у вчиненні перевищення службових повноважень та зберігання й збуту наркотичних засобів.

«Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

В прокуратурі зазначають, що протиправні дії працівників СБНОН Луцького МВ УМВС України в області носили системний характер, а тому якщо хтось із громадян потерпів від неправомірних дій працівників міліції чи йому відомі обставини вчинення цих або ж аналогічних злочинів, просимо повідомляти прокуратуру області за номером телефону (0332)72-35-96.

«Конфіденційність гарантовано», - зауважують у відомстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось звідки береться "дурь" для народу)))Конфіскат наше усе
Відповісти
ключове слово в цій статті "підозрюють"...занадто рано робити якісь висновки, необхідно дочекатись рішення суду от тоді і можна буде шось говорити.
підозрювати можна кожного
Відповісти
на них пробу нема де ставити. гамольчуки, склезі, майки, дахнюки, гнатюки, віталіки-свиноматки і проча уголовна шваль, яка не зробила нічого крім підстав.
http://cripo.com.ua/?sect_id=3&aid=122643 - 2011 рік
http://www.youtube.com/channel/UCwnaNdYpVaNMRONTf9Y3kbA - починаючи з 2011-го ВБ отримує таку інформацію і робить вигляд що нічого не сталося
http://reyestr.court.gov.ua/Review/25505473 оце позорище - це тіпа закупка, галіма підстава яку навіть суд не визнав. читати уважно, сміятися після слів "закупник підняв банку"
Відповісти
а ти я бачу добре обізнаний в цих питаннях...
напевно не раз вони тобі лавочку прикрили шо ти зарас на весь світ ображений
Відповісти
так нема в городі продаж, неможливо працювати. всьо мусора-оборотні під себе підгребли, вся наркота їхня. вони вміють прикрити тіко те, шо перед тим самі в лавочку положили. реальна наркота в слідство не передавалася. все йшло на продажу.
Відповісти
Я стобою сагласєн на всі 100%. Це безпрідєл шо вони роблчть і завжди виходять сухіми із води. Респект і Уважуха тобі за відео.
Відповісти
о блін яке там відео,я лічно на ньому нічого стрьомного не побачив і порушень також, а от той штріх який знімав паходу не рівно дихає до цього мєнта Дахнюка...я лічно за справедливість, а на місці цього мєнта я б ще по мозгам настріляв за то шо знімає
Відповісти
Ти сталкувався з Дахнюком колись нє то помовчі. Він як би був нармальний то не попався. І це нармально коли він міліціонер продає наркоту і травить Луцьку молодь. Чі ти такій самий?
Відповісти
слиш ти "справедливий" барзомєтр спусти на ноль. З Дахнюком я не раз сталкувався,нормальний пацан. ніде він не попадався ти паходу з своїми барижками нефіга не знаєш, сидите тут тільки з себе законослухняних корчите
Відповісти
Муковоз працює!!!!!
Відповісти
а до цього очолював
Відповісти
Наша "доблісна" прокуратура тільки те і шукає,як швидше заробити собі плюси у теперішній владі, а на систематичних збутчиків, які дійсно травлять молодь Луцька,закривають очі, тому що невбачають там ознаків злочину.А працівників,які дійсно боряться з цим, щоб не мішіли прокуратурі та іншим службам,потрібно прибрати з дороги.От і знайшли виних...
Відповісти
:)
отам зверху сцилка на ютюб, так там якраз один з цих винних каже "зара в тебе телефон заберу"
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=5NcBRpLty78 оця
Відповісти
респект!
Відповісти
респект Костіку
Відповісти
Шо ти лепечіщ. Вони збували наркоту молоді Луцьку. І це вони так боряця з наркотою? Вони мєнти які повині ловити бариг,а не самим барижнічяти.
Відповісти
ти за базаром слідкуй...хоча всі обіжані наріки і баригі, якіх вони колись закривали зарас таку фігню як ти пишуть
Відповісти
Є такий наркоман стукачок Назар котрий тарабанить мусорам, а тут пеише коменти під обіженого. "Васік" я тебе вичислив
Відповісти
Я за те щоб закон був один для всіх, для цього стояв майдан і загинула свята сотня. А хто чув щоб СБУшника хтось на чомусь підловив, чи вони СВЯТІ, гляньте на яких тачках розїзджають(стоять біля конторки)невже за зарплату купляні, ХТО ПЕРЕВІРИТЬ? слуги народу Б-ДЬ, Крим прослали, наркоту кришують.
Відповісти
А я цих пациків особисто знаю, немогли вони такого робити. Це якась нісенітниця.
Відповісти
Суд і прокуратура як завжди під СБУ ляже. Аж бридко, кожен боїться за свою шкуру і крісло бо кожень день щось капне
Відповісти
палюбом...ті мусара собі проїзд бесплатний в маршрутці порішати не можуть, а про наркоту я взагалі мовчу...
я думаю шо працівники інших структур могли б свою гіперактивність перемістити на Схід країни,і показати себе як справжні мужикі
Відповісти
Скажемо НІ свавіллю СБУ
Відповісти
коли ж нарешті в тій країні буде справедливість
Відповісти
Я цих боягузів СБУшників особисто знаю, вони без своєї "Альфи" в магазин за пивом бояться ходити бо заберуть, щей щиглів настриляють. Отакий от щит нашої держави.
Відповісти
Ганьба СБУ, люстрацію їм...
Відповісти
Можливо й люстрацію і потрібно. Але ці менти реально мутили херню. Знаю на 100%
Відповісти
а я вам так скажу як би там не було проте потрібно починати з верхів а не з простих ментів, і не факт ще що вони винні, їх критикувати можна лише тоді коли буде результат, а це що ви там пишете що вони такі,і ще раз такі, то їрунда то всьо, адже ще невідомо хто ви самі такі і чим ви займаєтесь писати можна що завгодно, а як воно було насправді ви точно не знаєте, робіть висновки.....
Відповісти