На Майдані почали прибирати намети, − соцмережі. ФОТО

На Майдані почали прибирати намети, − соцмережі. ФОТО
Активісти київського Майдану почали добровільно демонтувати намети.

Про це повідомляється на сторінці "Наш Київ" у Facebook, - пише ТСН.

Там же розміщено фото згорнутого намету.

"Почалася добровільна демонтація наметів на Майдані. Саме час робити ставки, яка кількість його жителів відмовиться йти з насиджених місць. Але ми впевнені, що все закінчиться благополучно і вчасно", - пишуть у спільнотіі.

Як відомо, лідер виборчої гонки на крісло мера Києва Віталій Кличко закликав розібрати майданівські барикади і повернутися до мирного життя. Активісти Майдану відповіли, що не хочуть розходитися, але готові до переговорів з новою владою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
по-моєму,Кличку трохи відбили мізки, якщо вирішив, що Майдан стояв за те, щоб привести його і пороха до влади . Поки що ніяких змін на краще і реформ немає, перезавантаження влади також не відбулося.Народ хочуть переконати,що все окей, в той час як країна в повный ж*пі і невідомо,що буде далі
Відповісти
Назви призвища хто з цієї жо...и виведе Україну?! НІХТО!!! Бо це переділ влади і бізнесів! А коли їм не потрібно буде, вони і Майдан і вас швидко приберуть! Без фінансування Майдан-би довго проїснував?:) У казочки вірите наївні...:)))
Відповісти
да! знову людей лаханули.скільки народ той буде такий зомбований. ну який кличко мер. боксе- це одне .ну а мер.... навіщо йому вже майдан .... вже до крісла сволота дорвалась. ото вже накерують
Відповісти
Останні новини
На Майдані почали прибирати намети, − соцмережі. ФОТО
28 травень, 2014, 08:57