У Росії − надзвичайний стан на кордоні з Україною

У Росії − надзвичайний стан на кордоні з Україною
Режим НС введено у 15 прикордонних з Україною територіях Ростовської області.

Відповідне розпорядження підписано губернатором регіону Василем Голубєвим, - повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на прес-службу донського губернатора.

"Розпорядження підписано у середу ввечері після повернення обласного голови з робочої поїздки до Мартиновського району. Підставою для введення надзвичайного режиму на Дону послужила необхідність забезпечення життєдіяльності у пунктах тимчасового розміщення людей, що прибувають у Ростовську область з південно-східних областей сусідньої України", - зазначає прес-служба.

"Згідно з розпорядженням донського губернатора Василя Голубєва, зона НС поширюється на 15 муніципальних утворень Ростовської області. Це міста Азов, Гуково, Донецьк, Звєрєво, Новошахтинськ, Таганрог, а також Неклиновський, Матвеєво-Курганський, Куйбишевський, Родіоново-Несветайський, Красносулинський, Каменський, Тарасівський, Міллеровський, Чортківський райони", - повідомляє прес-служба.

Він у своєму мікроблозі у Твіттері повідомив: "Режим НС дозволить швидко організовувати додаткові пункти тимчасового розміщення біженців з південного сходу України. За останню добу їхня кількість помітно зростає. В основному їдуть жінки, старі та діти. Треба допомагати сусідам".

За даними прес-служби, режим надзвичайної ситуації, у першу чергу, стосується муніципальних, регіональних структур, які відповідають за попередження та ліквідацію наслідків НС. Він дозволить їм максимально оперативно і на законних підставах організувати роботу пунктів тимчасового проживання і харчування постраждалих людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.