Батальйон територіальної оборони Волині хочуть послати на війну без бронежилетів

Батальйон територіальної оборони Волині хочуть послати на війну без бронежилетів
Міноборони тисне на керівництво волинського батальйону територіальної оборони, щоб пришвидшити відправлення бійців в зону АТО.

Про це заявив перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик на прес-конференції у суботу, 21 червня.

«Зараз йде тиск із Міноборони, щоб батальйон відсилати на Схід у зону бойових дій. При цьому психологічний стан бійців ще не належний. Бойове злагодження вони не завершили. Не мають бронежилетів, касок», - пояснив він.

Пирожик додав, що обласна влада вимагає, щоб на схід відправляли лише добре навчених та повністю забезпечених солдатів. Якщо їдуть у зону бойових дій, мають бути оснащені на 100%. Харчування, вода, озброєння, захист», - відзначив посадовець.

Нагадаємо, до батальйону територіальної оборони записалися півтисячі волинян, однак вони скаржаться на дуже короткий строк підготовки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я особисто піду на війну разом з депутатами. Вони вчора пішли у відпустку, так що час в них є. Ссуки, в країні війна, а вони у відпустці. Ганьба!!!
Відповісти
А по Киеву можоров на люксусовых авто пособирать и на Донбас. Воевать за заправки Еремеева по всей Украине !! Нема дурных.
Відповісти
А якого милого батальйон територіальної оборони має робити на сході? Батальйон формувався для охорони області... Так говорили у воєнкоматі.
Відповісти
Навіщо відправляти Наших хлопців. А хто боронитиме наш кордон з Білорусією???? Продажні прикордонники? Хлопці записалися в ТРО а їх просто кидають як мясо на вірну смерть!!! Вразі відправлення хлопців підійму усю область на мітинг та перекриємо з активістами траси у 4-х напрямках. Продажні генерали схаменіться
Відповісти
Я взагалі не розумію ,чому Волиняни мають воювати на Сході, Східняки заварили всю цю кашу хотіли"Рєфєрєндум" нехай ідуть і воюють , а не втікають до Бандерів!!!А то ще приймемо вовків в овечій шкурі.
Відповісти
- Ще хотів би роз’яснити інформацію про нинішню ситуацію щодо волинського батальйону, - продовжує полковник Олег Галак. - У засобах масової інформації пишуть нібито батальйон мінятимуть на 51 бригаду. Це неправда – батальйон центральної оборони №1, він так і називається, призначений для Волинської області, - каже полковник. - Кожна область має такий батальйон і він створений для захисту важливих об’єктів та посилення державного кордону у Волинській області. Він не буде направлений на Схід. Ніякої ротації батальйону і 51-ї механізованої бригади не передбачено. Батальйон зараз проходить бойове злагодження у Володимирі-Волинському. А 51-ша бригада зараз у Миколаївській області на полігоні Широкий лан. Туди поїхав мій заступник, і я теж там був. Зараз там працюють із кожним особисто і ті, хто за морально-психологічними якостями потребує допомоги, будуть направлені у Володимир–Волинський у пункт постійної дислокації бригади. Плюс близько 500 добровольців 51 бригади залишились у Донецькій області. Це стаття за 06 червня... І як це розуміти???
Відповісти
Я також за те, щоб наші хлопці були лише на Волині, для чого їм відкрито брешуть Дрижанков, Галак, Бондарук. Правильно вони хочуть заробити шану , ціною життя наших хлопців. Але ж прокльони і сльози жінок і матерів , це гірше будь-чого. Тому, шановні задумайтеся!!!
Відповісти
Останні новини
Батальйон територіальної оборони Волині хочуть послати на війну без бронежилетів
21 червень, 2014, 18:04