На Донеччині обстріляли 51-шу бригаду. ОНОВЛЕНО

На Донеччині обстріляли 51-шу бригаду. ОНОВЛЕНО
Під Амовросіївкою точиться бій - обстрілюють 51-шу бригаду - стверджує лучанин Юрій Хомич з посиланянм на повідомлення бійців бригади.

Про це Хомич написав у Фейсбуці, пише Нововолинськ діловий.

Щоправда, за новішими даними стало відомо, що бій відбувався вночі, в результаті якого загинуло троє людей.

"Терміново! Повідомлення з-під Амвросіївки, де розташована частина нашої 51 бригади. Другу добу йде обстріл з боку Росії, б'ють точно то танках і БМП, по "самохідках" не стріляють, снайпери пробивають тільки баки. Від однієї роти в живих залишилося 20 людей, Від другої - 5.

Стріляє "Градами" і важкою артилерією. Перед кожним артобстрілом командир роти капітан Чергин пропадає і після обстрілу повертається назад - швидше за все, він і здає їх. Кілька діб немає поставки ні їжі, ні води.

Питань більше, ніж відповідей..."

На прохання уточнити якісь деталі Юрій Хомич відповів: "Так це і є від нашої 4 роти 51-ї бригади… Написали ще Ляшку, більше не знаємо, куди можна писати, щоб то було дієво".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У страха глаза велики. Воюйте, раз взялись.
Відповісти
нехер приводить всяких на свою землю...
Відповісти
Ну и где наш главнокомандующий????Может уже пора вводить военное положение???
Відповісти
хорошей жизни захотели? А что вы для этого сделали? как были нищебродами, люмпенами из даунбаса так ними и останитесь...
Відповісти
погань колорадівська, не минуться вам даремно сльози матерів, дружин, сестер, горітимете в пеклі.
Відповісти
сестро,невже ти не розумиеш,що ваши вояки вмирають за миллиарди Порошенка та инших олигархив.Що ничого не зминилося з приходом циеи влади и в Европи ми никому не потрибни
Відповісти
те що сто літ ламалось і витравлювалось за мить не відновиться, але діти наші ростуть вже іншими. я не маю ілюзій щодо Європи, щодо політиків та тих хто вважає себе "царями", але маю віру в Україну та Українців.
Відповісти
Це деза!!!!!!
Відповісти
дав би Бог, ви впевнені?
Відповісти
Убивают не пули,убивает предательство негодяев,направляющих эти пули.Тупость и гнилость украинской Власти сводит на нет героизм украинских патриотов.Всех педерастов в лампасах,гомиков из ВР и шоколадных зайцев-брехунов с Банковой - на кол либо на гильятину.Это проверенный историей способ справедливости...
Відповісти
Новина - суцільна брехня. Таке враження що її спеціально писали істеричні баби і одна з них це ще й поширила - Наталя Камишникова з Нововолинська. Бій був. є загиблі, але не все так як написали тут.
Відповісти
Васю, ти де сидиш, спокійний ти наш? На дивані?
Відповісти
ОЧЕРЕДНОЙ ФЕЙК! Возле этого населенного пункта нету подразделений 51-ой бригады. И командира роты, и капитана Чергиных никакого нет, и небыло никогда!!! Это очередная провокация для настоящих защитников, настоящих патриотов Украины! Боеприпасы и продовольствие по два раза в сутки передают как военные, так и волонтеры!!! Мы знаем, что вам нелегко, ребята, держитесь, мы и дальше будем помагать. ПОБЕДА будет за нами...
Відповісти
ЛЮДИ ГИНУТЬ НАШІ СОЛДАТИ....
Відповісти
Останні новини
На Донеччині обстріляли 51-шу бригаду. ОНОВЛЕНО
15 липень, 2014, 14:41