У Володимирі-Волинському − День жалоби

У   Володимирі-Волинському − День жалоби
29 липня у Володимирі-Волинському - День жалоби.

Траур у місті оголосили через загибель в зоні АТО Василя Спасьонова, - повідомляють у прес-службі Володимир-Волинської міської ради.

«У зв’язку із загибеллю жителя Володимира-Волинського, начальника ППО в/ч А2331 підполковника Спасьонова Василя Володимировича, який брав участь у антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, з метою вшанування його пам’яті, 29 липня 2014 року оголошено Днем жалоби у місті», - йдеться у повідомленні.

Цього дня на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій приспустять Державний Прапор України, припинять проведення розважальних концертних заходів та спортивних змагань.

Нагадаємо, тіло загиблого волинянина знайшли у зоні АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша місцева влада навіть оргінізувати похорони Героям на належному рівні не може ( чи не хоче!!!) Напишіть, хто знає, коли будуть похорони і у якому храмі.
Відповісти
http://vk.com/tipove_vv?w=wall-51431173_11811
Відповісти
я ніякою мірою не проти вшанування памяті загиблого, ні. але чому, якщо простий солдат - то жалоби немає???
Відповісти
Вшановувати на належному рівні потрібно усіх, хто своє життя віддав у цій нерівній боротьбі. Я була на похороні вбитого під Волновахою хлопця з Заріччя. Винесли з Успенського собору ( Московського!!!) і зразу в катафалк!?? Люди деякі і я разом з ними не могли зрозуміти, чому труну не можна було пронести хоча б трохи центральною вулицею ( місто маленьке і особливих заторів ця процесія б не створила). Вигуки "Слава герою!" навіть не лунали. Мовчки розійшлися. В мене аж серце на шматки рвало від такого. Кого люд боїться??? На офіційному сайті є багато інформації, але краще б повідомили громаді, коли і де похорони будуть відбуватися
Відповісти

А чого люди у Володимирі-Волинському бойться.Як ви думаєте ...
Та бояться отої ж прокомуністично-комсольської влади в особі мера Петра Саганюка.
Бояться відкрито висловити свою думку, сказти патріотичне гасло " Слава Героям", бояться настояти на тому аби гідно провести в останню путь героїі війни по вулицях міста. ТУТ У ВОЛОДИМИРІ ПАНУЄ МАФІЯ. Тому люди і залякані.І ходять як о...ні і обпловані зомбі. Бо першу скрипку у таких молебнях грає брехливий граф- піп без церкви і пастви Гапон( офіцер СССР Гінайло) , який обпаплюжить будь яку національну ідею і зробит дурнями та оббрещить володимирських міських патріотів.
Бо все-все-все вирішує наближена до мера Саганюка мафіозна кліка бандитів.!!!
Відповісти
Не все потеряно у вас, значит.
Відповісти