Восени оберуть нового голову Волинської ОДТРК

Восени оберуть нового голову Волинської ОДТРК
Восени 2014 року оголосять відкритий конкурс на заміщення посади генерального директора Волинської обласної держтелерадіокомпанії.

Про це повідомив голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олег Наливайко 17 липня у Києві на зустрічі з волинськими громадськими активістами, повідомляє Громадське.Волинь.

Відбудеться конкурс і саме конкурсна комісія за участі медіа-спільноти, громадських активістів, представників влади й вирішить, хто очолить Волинську обласну державну телерадіокомпанію, пояснив Наливайко.

Активісти приїхали до Наливайка, аби поговорити про діяльність Волинської державної телерадіокомпанії та звільнення генерального директора компанії Ольги Куліш.

Олег Наливайко повідомив, що отримав багато звернень як на підтримку, так і проти перебування Ольги Куліш на відповідній посаді. Відтак, на думку пана Наливайка, позиції щодо цього питання в представників медіа-спільноти, громадськості та колективу ВОДТРК доволі різні.

Але голова Держкомтелерадіо пообіцяв розібратися в ситуації.

Також посадовець зазначив: процедура звільнення керівника обласної державної телерадіокомпанії дуже складна. Він навів приклади інших областей, де керівники, яких було звільнено, згодом у судовому порядку відновилися на посадах через неякісно прописані умови контракту.

Водночас, посадовець зазначив, що контракт Ольги Куліш завершується восени. Тоді буде оголошено відкритий конкурс на заміщення посади і саме конкурсна комісія за участі медіа-спільноти, громадських активістів, представників влади й вирішить, хто очолить Волинську обласну державну телерадіокомпанію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки нормальних і талановитих людей вернуться на ВТ!!! Ура)))) скоро!! зовсім скоро!!!
Відповісти
Верніть Оксану Швець - справжнього професіонала рапортажів, а то соромно дивитися, коли репортер ( і то вже не молодий, а нібито досвідчений) настільки швидко торохкотить, що склади ковтає......
Відповісти
Останні новини
Восени оберуть нового голову Волинської ОДТРК
31 липень, 2014, 07:34