Суд відпустив бійців з 51-ої бригади. Ті заспівали гімн

Суд відпустив бійців з 51-ої бригади. Ті заспівали гімн
Останнього з обвинувачених у дезертирстві військовослужбовця 51-ої механізованої бригади Михайла Холодова відпустили під особисте зобов'язання.

Рішення Жовтневого райсуду Запоріжжя зал зустрів криками "Ура", - пише Укрінформ.

Таким чином, на поруки суд відпустив усіх бійців (41 особу), яким інкримінують ухилення від військової служби після того, як наприкінці липня вони перейшли на територію Росії і знаходилися там кілька днів.

Як розповів начальник відділу по забезпеченню якості Запорізького обласного центру за поданням безкоштовної правової допомоги кримінального провадження Олександр Грішин, "усі бійці, відпущені на поруки, знаходитимуться у в/ч А1978, до якої приписані; відносно них проводитимуться досудові слідчі дії".

Зазначимо, що після останнього рішення суддів на вулиці у будівлі Жовтневого райсуду почалися просто-таки народні гуляння.

Більш як сто осіб з групи підтримки, до якої увійшли звичайні городяни, представники громадських і політичних організацій, зустріли оваціями адвокатів військовослужбовців і самих бійців, яких ніхто з присутніх не вважає дезертирами.

Гімн України співали всі разом - і присутні, і бійці 51-ої механізованої бригади.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що 41 боєць 51-ої бригади перетнув кордон з Росією поблизу пункту "Ізваріне" у Луганській області.

За словами військовослужбовців, бійці були вимушені це зробити, аби не потрапити під обстріл терористів, оскільки їхня техніка знищена, а боєприпаси закінчилися.

29 липня 41 військовослужбовець 51-ої окремої механізованої бригади, які побували у полоні на російській території, були доставлені у Запорізьку в/ч А1978, до якої приписані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкормлених продажних прокурорів - всіх в АТО!
Відповісти
по-нашому! Співати ми вміємо...
Відповісти
згоден
Відповісти
Запоріжанам, НИЗЬКИЙ УКЛІН, від Волинян, з місця дислокації бригади! Дякуємо за допомогу. Дружба- річ без відстаней і кордонів! А перемога буде спільною!
Відповісти
Останні новини
Суд відпустив бійців з 51-ої бригади. Ті заспівали гімн
04 серпень, 2014, 22:47