На Донеччині звикають до війни, - луцький депутат із зони АТО

На Донеччині звикають до війни, - луцький депутат із зони АТО
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, що бере участь у АТО, пише, що на Донеччині люди намагаються ігнорувати війну.

Про це він написав на сторінці у Фейсбуці.

"Вчора мене вчергове здивував якийсь такий безшабашний місцевий донбаський п***їзм. Штурмуємо на околиці міста висотку: шквал стрільби, міномети, танки, град, а за 300 м. по окружній спокійно їздять цивільні, пасажирські автобуси курсують за своїм графіком спостерігаючи за своєрідним "пейзажом" за вікном", - пише Данильчук.

Проте, за словами Павла Данильчука, все ж є окремі громадяни, що підтримують визволення Донбасу: "Єдине що порадувало - дядько, який за блокпостом збирав урожай пшениці, крикнув навздогін нашої колони, махаючи кулаком: "**аште їх, хлопці!".

Нагадаємо, волиняни у складі батальйону "Азов", а також 51-ої механізованої бригади взяли участь у "зачистці" Мар'їнки на Донеччині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На фото в плавках краще дивився...
Відповісти
а де можна ту фотку відрити?)))
Відповісти
не думайте,что только один дядько вас поддерживает.очень многие,но боятся сказать вслух.гоните их подальше от моего города донецка.и не все там сепаратисты,как думает остальная украина.но разве попрешь с голыми руками против террористов?
Відповісти
Ти висотку брав??? Не піз...ди.
Відповісти
А де то він в донецьку море найшов
Відповісти
Паша , а батальйон де? Цікава історія з Пашою сталася на війні. При приїзді "Правосєків" на Азов частина при звукові куль драпанула назад на Волинь,частина послала Пашу нахер і тільки декільком бійцям разом з Пашою вдалось випросити в батальйону АЗОВ преференцію- охорона обєкту.Обєкт серйозний -склад з гуманітаркою.
Відповісти
Паша про свій сон писав, заспокійтесь
Відповісти
ПІАРШІК Е-НИЙ неміг щось краще придумати...
Відповісти
а я ще чув що "друг" Паші мент Руденко теж десь на сході. треба просити міністра оборони щоб вони були на різних полюсах бо ще перестріляють один одного на радість паРашастану!!!!!!!!!!!
Відповісти
Які ж гидотні коментарі. Ви, мужики і баби, сиділи б і мовчали, раз не знаєте. Вдома де не стріляють краще, можна й коменти пописати. Данильчук всім поперек горла став, бо робить щось корисне, а всі привикла сидіти і жалітися. Сраки в руки і на схід мандруйте, коментарщики бісові!
Відповісти
Підтримую. Обгадити - саме краще. Скільки ж у вас мудаків жовчі. Щоб не був застой жовчі - вперед на схід. А то сидите і дурню пишете. Чекаєте на все готове. А ПС - молодці. Вернуться зі сходу - вимітуть швиденько всю гидоту. І повірте, їм на ваші коменти наср... А ті, що гадять ПС мабуть перші підносили б путькіну хліб-сіль... Тьху, тьху, тьху...
Відповісти
Ті хлопці, що зараз на Сході побачили і пережили більше, ніж всі ми разом взяті. Вони там, аби всяка нечисть не добралася до вас, щоб ваші мами, тати, сини, брати, дочки жили в мирі і спокої. Бо ж та рашистська наволоч не хоче зупинятися на Донбасі. Тому люди, майте совість, за вас вони щодня під кулями, ризикують своїм життям заради вас. Якщо не допомагаєте, то хоч не заважайте. Вилив жовч-написав комент, вам нічого, а тим, кому ці люди близькі срашенно не приємно.
Відповісти
Море він знайшов там, де їхня база, а на завдання вони щодня виїжджають. Був би там -знав би
Відповісти
От повернеться Правий Сектор на Волинь - і спитає вас за такі палкі "компліменти" в його сторону. І буде правий Правий Сектор.
Відповісти
Останні новини
На Донеччині звикають до війни, - луцький депутат із зони АТО
05 серпень, 2014, 22:29