Підприємець, який хоче збудувати аеропорт у Луцьку, поскандалив із Гунчиком

Підприємець, який хоче збудувати аеропорт у Луцьку, поскандалив із Гунчиком
Луцький підприємець Сергій Дячук має намір збудувати в Луцьку аеропорт на базі аеродрому у Вишкові, однак питання ніяк не вирішиться: тягнеться ще з каденції Бориса Клімчука.

Про це йшлося під час наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика з розгляду питання про залучення інвестицій в розвиток аеропорту м.Луцька у вівторок, 12 серпня.

«Три роки б'юся над тим, аби збудувати в Луцьку аеропорт на базі аеродрому у Вишкові», - каже Дячук.

Місцевий підприємець наголосив, що питання вирішиться тільки в тому разі, якщо земля, яка на сьогоднішній день знаходиться в безстроковому користуванні Міністерства оборони буде повернута громаді Волинської області.

«Тоді з'являться якісь примарні можливості для інвестиційного проекту, який включає в себе будівництво аеропорту і створення регіональної геокомпанії, яка базувалася в Луцьку і виконувала б рейси звідси», - зауважив підприємець.

За його словами, наприкінці каденції Бориса Клімчука підприємцем була підготовлена записка, де зазначалося, як досягти кінцевого результату.

«Однак вона так і не була почута», - каже Сергій Дячук.

Підприємець наголосив, що представляв раніше німецьку компанію «Luft Express GmbH». Наразі ж є власником декількох компаній та має будівельний бізнес.

На запитання голови Волинської ОДА, чи є підприємець власне інвестором розвитку аеропорту та чи має гроші на втілення, чоловік відповів ствердно.

«Я буду основним засновником суб’єкта підприємницької діяльності, яке буде називатися, скажімо, «Луцький регіональний аеропорт», - зазначив Дячук.

Володимир Гунчик наголосив, що підприємницьку діяльність Сергія Дячука перевірять на факт правдивості, аби не виникало запитань.

«Я не хочу, щоб ми створювали для преси піар і говорили про роботу попередників. Хоча моя позиція дуже проста – я обома руками «за», - зазначив голова Волинської обласної державної адміністрації.

«Якщо у вас є кошти, які ви готові інвестувати у розвиток регіону, то я просив би, щоб мали по цьому питанню досить серйозне підтвердження», - наголосив Володимир Гунчик.

«Перш ніж казати, чи маю я кошти, ви маєте показати, що маєте ви», - каже підприємець.

Після десяти хвилин розмови Володимир Гунчик зауважив, що нарада для засобів масової інформації завершена та продовжиться в приватному порядку, «адже має трохи напружений характер».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задолбали ,что левые,что правые.Сколько можно болтать ,одно и тоже.Если кто хочет построить,пусть строит и не мешайте ему.А Дячук прав.Без предоставленной земли,вопрос с места не здвинется ...........................
Відповісти
Журналюги, вы дибилоиды или КАК? Где скандал???? Нахрена такие заглавия????
Відповісти
Це повний "розвод".Це схема як прихватизувати земельку на 50 років,і якщо Гунчик в це повірить, то громада віддасть дорогу землю за безцінь в обмін на міражний аеропорт,який ніколи там не побудується,а тим більше німцями, про яких зазначає підприємець.Хіба що аеропорт для приватних "кукурудзників")))Будувати в такому малому місті аеропорт економічно недоцільно,а вот забрати десятки гектарів землі це надприбуткова справа,тим більше що власником землі за 10 років випадково буде підприємець,який хотів побудувати аеропорт.
Відповісти
нехай будує в Крупі
Відповісти
Підтримую. Не дай бог складеться ситуація,що військовики будуть просити дозволу на посадку військових літаків в приватної особи.Ми один час розформували військові підрозділи в Володимирі,Ковелі,Любомлі,Луцьку, а тепер чухаємо одне місце.
Відповісти
А ви не міркували над цільовим виділенням землі? Як Промінь відддали Покровському, без права зміни цільового призначення....
Відповісти
нехай будує, а то бурянами заросте бурянами і тоді точно не буде потрібен нікому.
Відповісти
агов!!!а чому коментарі нормальні видаляєте?припухли там ващє,чи шо?
Відповісти
Чого ви всі репетуете? Мова іде виключно про спільне використання лише злітно-посадкової смуги!!! Ніхто нікому і нічого не віддає, і не передає!!! Військовий аеродром був, є і буде! В Івано Франківську вже не перший рік існує така структура і, до речі, приватники добряче допомагають військовим в збереженні та розвитку самого аеродрому!
Відповісти
Зачем в маленьком провинциальном городе аэропорт???
Разве что военный.В период отпусков,чартерные рейсы осуществляются со Львова и Киева,этого достаточно.А если представить гепотетично даже,что и будет пассажирский,то он очень быстро обонкротится.
Відповісти
Останні новини
Підприємець, який хоче збудувати аеропорт у Луцьку, поскандалив із Гунчиком
12 серпень, 2014, 14:49