«Ми ж не моркву на ринку купляємо», - Гунчик про інцидент з підприємцем

«Ми ж не моркву на ринку купляємо», - Гунчик про інцидент з підприємцем
Розмова з інвестором, луцьким підприємцем Сергієм Дячуком, який має намір збудувати в Луцьку аеропорт на базі аеродрому у Вишкові, закінчилася позитивно, коли «колеги трохи випустили пар».

Про це розповів голова Волинської ОДА журналістам після закритої частини наради з розгляду питання про залучення інвестицій в розвиток аеропорту м.Луцька у вівторок, 12 серпня.

«Розмова закінчилася позитивно. Я зміг запевнити людей, які вносять пропозиції (щодо будівництво аеропорту – ред.), що потрібно досить чітко дотриматися процедури і пройти відповідні етапи, які було пройдено раніше, коли цей проект затверджувався. Основна проблема в тому, що міняються міністри, заступники міністрів, керівники департаментів і після їх зміни нові люди по-новому підходять до цього», - каже Гунчик.

Як зазначив Володимир Гунчик, коли «колеги трохи випустили пар», він запропонував йому вирішити це питання шляхом отримання постанови Кабінету міністрів.

«Я їм спокійно запропонував, що є відповідна процедура вирішення такого важливого державного питання. Це державне майно – військовий аеродром. Вони мене вислухали, і я бачу, що після 10 хвилин нашої розмови вони почали це розуміти. І його образи, що ми перевіримо фірму, я сприймаю як емоційний сплеск. Він чучуть сприймав це як втручання в якісь його особисті справи, але ми ж не моркву на ринку купляємо», - повідомив голова Волинської ОДА.

За словами Гунчика, і він, і міський голова Луцька Микола Романюк «двома руками за те, щоб в Луцьку був цивільний аеропорт».

«Я нашому колезі, який прийшов, сказав: «Не нада бігати по Києву. Питання ходіння по кабінетах бере на себе обласна державна адміністрація. Зверніться по процедурі, і ми процедурі прийдем до того моменту, поки відповідні урядові структури не запросять інвестора. А ви уже дальше повинні доказати свої інвестиційні можливості», - наголосив губернатор області.

«Чоловік каже: «В мене є серйозні кошти». Ну, супер. Перше звернення в Мінрегіонбуд або Міністерство оборони буде однозначно, аби познайомитися з цією людиною», - каже Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не погано. Аеропорт - то серйозна справа. Буду радий, якщо вийде його побудувати.
Відповісти
який тепер, нах, аеропорт??? в країні жопа, а вони хочуть аеропорт будувати... зараз потрібний цей аеродром, як військовий! повністю відновлений і в повній бойовій готовності...
Відповісти
Та хто так добре лобіює питання аеропорту!??Та Гуник був добрим господарником,чи це в нього"чуйка" пропала чи вік дає свої мінуси,проте вірити підприємцю, що є серйозні гроші це просто безглуздо.Та запропонуйте безкоштовно мені ту землю, і я там щось може колись побудую))Але в такий час віддавати військовий аеродром коли війна це точно безглуздо.
Відповісти
Розвалив завод, щей облась розвалить. Який толк із секретаря колишнього профсоюзу? Він тільки й вміє що гроші збирати та язиком телепати.
Відповісти
йому нема просто куди гроші викидати!!!
Відповісти
Останні новини
«Ми ж не моркву на ринку купляємо», - Гунчик про інцидент з підприємцем
12 серпень, 2014, 18:19