Зі скандальним ДТП біля Луцька приїжджав «розбиратись» заступник прокурора області. ФОТО. ВІДЕО

Зі скандальним ДТП біля Луцька приїжджав «розбиратись» заступник прокурора області. ФОТО. ВІДЕО
Заступник прокурора Волинської області Олександр Сліпчук особисто контролював проведення огляду на місці резонансної ДТП за участі судді і депутат облради.

Про це повідомили ВолиньPost у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, сьогодні, 12 серпня, під Луцьком трапилася резонансна ДТП: за кермом авто, яке протаранило іншу машину, був п’яний суддя районного суду. Пасажирське місце займав депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко.

Як відзначили в прокуратурі. Спілчук «забезпечував нагляд за проведенням огляду місця події».

Хоча присутність заступника прокурора на місці події дуже здивувала активістів, що приїхали на ДТП. «Такі люди просто так на аварії не їздять», - відзначив лідер «Автомайдану Волині» Сергій Поха.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДТП

На відео: Олександр Сліпчук у білій сорочці, суддя Руслан Хитрик у сірій сорочці із плямою на плечі та слідами крові на щоці. Сліпчук сперечається із очільником "Автомайдану Волині" Сергієм Похою.





Висновок про те, що суддя був п'яний
Висновок про те, що суддя був п'яний


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Домажорився суддя, і єхидна посмішка зникла. А понтів до цього у нього було ніби пуп землі! ГАНЬБА!!!!
Відповісти
Ось такі в нас судді. ГАНЬБА!!!
Та ще й Слабенко, чи не єдиний тверезо-думаючий, прагматичний і раціональний депутат облради, виявився не зовсім тверезим... а точніше, зовсім не тверезим! СОРОМ!

А таких прокурорів-рєшал, як Сліпчук - гнати нах@# з правоохоронних органів, тим більше з посади заст.прокурора області. Приїхав "зарєшать питаннячко, рубануть баблішка" а попав на НАРОДНИЙ СУД!!! ПОЗОР!

Активістам Автомайдану - ПОВАГА величезна!!! МОЛОДЦІ!!!!

Відповісти
Згідний з вами на всі 100%%% треба занятися прокурором "рєшалом"
Відповісти
Автомайданівці також далекі від цивілізованого спілкування, особливо крикливий і небритий "законівець", який розказував що і кому робити, мабуть він колишній "ментяра", якому не пофортило на службі!!!
Відповісти
Всі стоїти треба і люструвати,а то фальсифікують всі справи за бабло. Молодець як кажете,мабуть колишній ваш так званий ментяра, раз задів вас більше чим самі винуватці дійства. Почніть з себе,контроль з вашою позицією та знаннями хібащо в туалеті проводити.
Відповісти
мда.... ви з своїм автомайданом зї****ли, приїхав зам прокурора в звязку з тим що дтп вчинив суддя і слідство буде проводити слідчий відділ обласної прокуратури, а ваш грьобаний авьтомайдан лише заважає проведенню слідчих дій а саме огляду місця події, позор майдану! краще б так державу захивщали!
Відповісти
Ну і що з того!!!???
Для криміналу (ст.286 КК України) відсутня обовязкова ознака - як мінімум середньої тяжкоті тілесні ушкодження!!!
А адмінпротокол за ст.ст. 124, 130 КУпАП не зможуть скласти, бо суддя також має недоторканість!!!
Finita la comedia!!!!!!!!!!
Відповісти
та не фініта. як мінімум має перевестись в іншу область. тут йому не дадуть працювати.
Відповісти
вперше реклама ресторану Колобок дуже доречна)))
Відповісти
как при режиме Януковича бардак
Відповісти
І чого вчепились? де видно, що суддя п’яний? а що, Слбенко не людина, не може собі дозволити під час обіду "для апетиту"?
а "режисер" - просто хам! дивуюсь витримці Слабенка
Відповісти
На фото є висновок з наркодиспансера, де вказана, що той поц перебував у стані алкогольного сп"яніння.
Я вважаю, що високопосадовців потрібно розстрілювати зразу на місці вчинення ними злочинів, будь то аварія чи хабар. Іншим неповадно буде
Відповісти
Грицюка зятя- хабарника гнати давно треба
Відповісти
Так Хитрик Грицюка зять? Чи Слабенко?
Відповісти
Що Хитрик? Давайте спільно оприлюднемо ще прізвища суддів,які полюбляють добряче хильнути і за кермо? Як судді чоловіки так і судді жінки.І то з усіх судів:місцевих,адмін.та господарського.І так почали:........
Відповісти
Поха)))) Шановні, керівництво області виїжджає на всі резонансні події. Оскільки внаслідок ДТП є потерпілі, відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, яке згідно КПК України, здійснює слідство прокуратури. Сліпчук же курує цей напрямок. Вловлюєте суть!!! Питання про притягення до відповідальності судді всеодно буде вирішувати Верховна рада України,так що думайте про зміст своїх коментарів: пусті слова тільки з пустої голови.
Відповісти
Відомості по факту вносяться до ЄРДР вже по місцю дислокації наряду підрозділу ДАІ. На дорозі, де сталось ДТП, ні засобів, ні можливостей, ні прав у працівників ДАІ, що прибули на місце події, НЕ БУЛО. А відтак, постає питання, на яких підставах прибув прокурор на місце події за якихось 20-30 хв???
Тому, хоч в тебе голова, може й не пуста, але користуватись нею ти не вмієш, на жаль!
Відповісти
Роз"яснюю: відповідно Положення про ведення єдиного реєстру досудових розслідувань відомості в реєстр вносяться не по місюу дислокації якогось-там органу, а по місцю прийняття заяви або іншого повідомлення про вчинення кримінального правопорушення. Якщо не в курсі, ДАІ не уповноважене вносити дані до ЄРДР. У даному випадку правопорушення зареєстровано прокуратурою області відповідно вимог КПК України, оскільки всі правопорушення, вчинені у т.ч. суддями, на даний час підслідні органам прокуратури. Читайте, будь-ласка, закон, перш ніж фантазувати і патякати те, чого не знаєте.
Відповісти
Ось справжнє лице молодої доблесної прокуратури. Закон - читали, трохи знаєм, а застосовувати його та глибше подумати - не вмієм!

Тепер я РОЗ'ЯСНЮЮ Вам:
Повідомлення про правопорушення (в т.ч. кримінальні) та інші події, отримані уповноваженими працівниками чергових частин чи оператором телефонної лінії «102», вносяться до окремого робочого зошита, після чого відразу передається до відповідних управлінь (відділів) для реагування.

Службові особи підрозділів Державної автомобільної інспекції МВС України інформацію про вчинене кримінальне правопорушення негайно передають до чергових частин органів внутрішніх справ.

Далі, слідчий, який отримав у черговій частині для розгляду заяву або повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення та інші події, ставить відмітку у своєму журналі ЄО про час та дату її отримання, посаду, прізвище та підпис, і починає досліджувати обставини.

Вже ПІСЛЯ ЦЬОГО, вбачаючи в особі порушника суддю - він зобовязаний повідомити органи прокуратури.

Питання:
1. Чому заст. прокурора області приїхав майже одночасно з працівниками ДАІ ?
2. Чому прокурор приїхав, а слідчих ще не було ?
3. Чому приїхав власне заступник(!) прокурора області ?
Відповісти
Вже коментував про Хитрика,проте Пан про Слабенка правий. Дійсно він багато роботи проводить в облраді,проте сьгоднішній його вчинок Ганьба. А прокурори це взагалі Сором. Поки керівниками прокуратури був Парака розмір хабарів тільки зростав,призначили його товариша(останній прокурор) все повертається на свої місця.Автомайдан-зробіть запит,на якій підставі на місці ДТП прибув Сліпчук,нехай відпишуть письмово,перевідправте відповідь в Генеральну прокуратуру з вимогою пояснити дії Сліпчука, будете приємно здивовані.))
Відповісти
Підтримую останню тезу з пропозицією надсилання запитів! Трощки вище написав коментар на цю тему. Сліпчук там був, скоріше за все, лише по одній простій причинь - "дела і тёрачки".
Відповісти
Роз"яснюю для незнаючих. При вчиненні кримінальних правопорушень за участю, зокрема, суддів, інших працівників правоохоронних органів, виїзд на місце події керівництва прокуратури є обовязковим, згідно вимог наказу №4 Генерального прокурора України. Перш ніж фантазувати, почитайте чинне законодавство.
Відповісти
Так-так, все правильно написано Вами. Але ДАІ ще не встигли розібратись та повідомити ЧС про те, що в ДТП взяв участь суддя, а представники прокуратури були вже на місці.
ДИВНИЙ ЗБІГ ОБСТАВИН, чи не так? )))
Відповісти
дак він говорив що він безробітний., я про хитрика)))) він був без документів)) звідкіля прокуратура взнала що це іменно хитрик суддя))) В нас прокуратура телепати)))) ШОК
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=7RzXpPp65Xw&feature=youtu.be
Відповісти
голова суду у білих шкарпетках під чорні туфлі та чорні брюки...це якийсь символ по типу "брудні руки, зате чисті ноги"? )))
Відповісти
Судді суддями, а Слабенко ще той хамелеон, голову адмін суду свого пропихнув, в обл раді веде себе як самий правильний і грамотний а насправді смердючий пацюк та лицемір як всі інші
Відповісти
А Кучер тут як тут, грошенят виішив підзаробити як завжди, а шо мало Ляшко платить?
Відповісти
а в чому скандал відео?? можна подумати вперше сталося такого роду ДТП чи вперше водій за кермом не тверезий?? чи може оті всі МАЙДАНУТІ КРИКУНИ які там бігають і камерами трясуть та язиками мелють нісенітниці усі святі і правильні такі, що ціни в базарний день їм немає??? від такого ДТП ніхто не застрахований - завтра знову таке саме буде, тільки шуміти не будете. а тут дай зайвий раз покричати
Відповісти
дуняша люди хочуть змін і добиваються чогось!! а ви тіко трололо.
Відповісти
Добре що всі живі залишилися це раз !!!
Два народ почитайте хоча б разок законодавство !!!
Три дивіться щоб самі в таку женю не попали !!!
Відповісти
Це повна "женя" по дорозі їздить!Ти про яке законодавство,те що він запхнув.....
Відповісти
Суддя теж людина, ну випив так випив уже нічого не зміниш - не тобі його судити друже !
*Ти про яке законодавство,те що він запхнув.....* - щось ляпнув от балди !
Відповісти
теж людина яка в робочий час в нетверезому стані скоїла дтп)))))) він людей судить а не в свинарнику какашки мішає.
Відповісти
Цікаво звідкіля в судді гроші на таку машину
Відповісти
А вас так це хвилює ?
Відповісти
Не хотів би вигороджувати Слабенка, але так як удар був у його бік, ймовірний стан шоку, що частково його реабілітовує.
Відповісти
судді в Рожищах усі бухають,плотно.а панасюк,то взагалі не просипає,всі самі дешеві забігайлівкі за день встигає обїхати
Відповісти
слухайте ми всі люди,а панасюк це юрист і суддя від бога, самі в життя нічого не добилися і тут людей обсуждайте, та ти заїдь в рожище і подивися хто по яким забігайлівкам ходить, напевно сам там сидиш, що знаєш хто де сидить, і чи просихати встигаєш чи ні, ЧМО!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Це раз хочу підтримати позицію Пана,а прокурору та 777 не тільки цитувати закон!!!До криміналу ніхто нікого не притягне і про це добре знають всі і прокурор і 777,проте для притягнення до адмінвідповідальності знімати недоторканість непотрібно.А прокурору закон тлумачити на свій розсуд ніхто не давав."Справи розслідуються"-це кримінальні справи,тут є ознаки кримінального праваопорушення!!??(це питання прокурору).Те, що справу прокурори відкриють для піару,а потім закриють у звязку з вітсутністю складу злочину.Та вже писали про саме повідомлення про злочин прокурорів,нехай почитають свої інструкції,який порядок дії в таких випадках.Розом з тим ДАІ знятий з патруля,отже це найближчий автомобіль,який знаходився до місця ДТП,а прокурор з міста встиг доїхати,попередньо будучи відповідним чином проінформований,проте цікаво ким!!?? Так виїзд прокурора обовязковий,проте він повинен забезпечити якісне проведення огляду, організацію невідкладних першочергових слідчих (розшукових) і негласних слідчих (розшукових) дій.(це згідно наказу). Так що з цього робив прокурор))!!??
Відповісти
бухать кругом, не тільки в Рожищах. А от те, що за руль сідають, це в же інша справа...думають,що вони безсмертні і гонять 150 км, сьогодні суддя п"яний за кермом, а завтра простий комбайнер, от тільки коментів буде менше, або й взагалі не буде, тому що комбайнер нікому не цікавий, а про цих можна поговорити, люди відомі і щось трохи роблять ...
Відповісти
П'яний за кермом - це злочинець!Посадова особа такого рангу вдвічі!!
Відповісти
А самі п'яні не сідали за кермо ?
Відповісти
шукаєшь виправданні п*яному судді?
цікаво підняти його рішення стосовно справ із винесення покаранню за керування в нетверезому вигляді іншим водіям.
невже суддя не знав, що це злочин?
знав і свідомо порушив закон.
він повинен після цього назавжди покинути посаду судді, як особа, що заплямувала "ВАШУ ЧЕСТЬ".

п.с. Справа №167/1802/13-а, Провадження №2-а/167/84/2013.
цитата з постанови Хитрика:
"Як вбачається з постанови Рожищенського районного суду Волинської області від 18.11.2013 року позивач ОСОБА_1 в судовому засіданні визнав свою вину у вчиненні правопорушення передбаченого ст.130 ч.1 КУпАП, а саме, що 19 жовтня 2013 року о 19 год. 20 хв. керував трактором «МТЗ» дн 19920 АС в с.Уляники Рожищенського району перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння та на нього накладено стягнення у виді 50 годин громадських робіт. (а.с.24)."
знає наш суддя, що за п*янку за кермом є покарання і порушує.

Відповісти
ніхто не шукає виправдання судді !
просто я бачу, що люди тільки і вміють обісрати людей з подібним статусом, бо самі нічого не добилися в житті !
Відповісти
стати зятєм грицюка - це добитись у житті? якщо уважно пролюструвати цих "які добились у житті", то ви з подивом дізнаєтесь, що більшисть "пацанов пришедших к успеху" зробили це завдяки родинним зв'язкам.
наприклад, молодший син бувшого голови облради Дмитрука (попередника Грицюка) теж суддя.
це мабуть така тенденція...

п.с. багато людей добились чогось у житті, просто хтось лишився людиною, а хтось свинею, яка впевнена у своїй безкарності.
Відповісти
Добре що всі живі,як будь то оператор ніколи не пив,нехай пригадає як сам забльований лежав,я можу нагадати.
Відповісти
Уволити падлюку суддю!!!
Відповісти
А куди дивитесь панове голови Філюк,Шум,Лозовський,Квятковський? А ваші судді не такі? Чи покриваєте іх,бо самі бухі їздите за кермом? Ганьба!
Відповісти
Звертаюся до Армін. Ти гойська підлиза
Відповісти
Сліпчук - позор для прокуратури облвсті. Мєлкє рішалово. Ганьбить прокуратуру, із-за таких заступників прокурорів - таке негативне ставлення до прокуратури. Запахло грошенятами - от і приперся раніше за всіх. Сподіваємось новий прокурор області нарешті відправить його на відпочинок...
Відповісти
Останні новини
Зі скандальним ДТП біля Луцька приїжджав «розбиратись» заступник прокурора області. ФОТО. ВІДЕО
12 серпень, 2014, 19:11