Міліція просить волинян повідомляти про терористів

Міліція просить волинян повідомляти про терористів
Правоохоронні органи Волині роблять все можливе задля забезпечення миру та спокою на території регіону, - кажуть в міліції.

Керівництво управління МВС України у Волинській області звертається до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про осіб, які мають наміри вчинення терористичних актів, диверсій, інших злочинів із застосуванням вогнепальної зброї, - повідомили в прес-службі управління.

Інформуйте правоохоронців про всі відомі вам факти проявів сепаратизму, екстремізму та порушень громадського порядку, а також виявлення біля ваших осель невідомих підозрілих осіб та транспортних засобів із номерними знаками іншого регіону, - закликають міліціонери.

"Звертайте особливу увагу на пакети або предмети, залишені без нагляду", - заявляють силовики.

Негайно інформуйте правоохоронців про підозрілих осіб, які поводяться агресивно, мають при собі зброю чи спецзасоби, намагаються здійснити провокації та закликають до силового протистояння, розповсюджують агітацію антиконституційного характеру, намагаються проникнути до адміністративних чи громадських будівель, - кажуть правоохоронці.

За наявності вказаної інформації Ви можете зателефонувати «102», або звернутися до найближчого відділу міліції органів внутрішніх справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так цих терористів кругом Луцька сотні :понастроїли хати за крадені гроші, хіба це не економічні терористи !?
Відповісти