Ви готові допомагати сім'ям переселенців, чоловіків з яких мобілізують? - волинська волонтерка

Ви готові допомагати сім'ям переселенців, чоловіків з яких мобілізують? - волинська волонтерка
На Волині волонтери висловлюють стурбування тим, чи вдасться забезпечити необхідними речами сім'ї переселенців, чоловіків з яких мобілізують до армії.

Так, про це в Facebook пише громадська активістка Тетяна Должко.

"Вчора ви, лучани, ніби допомогли - принесли одяг дітям - з дірками, брудний, шмаття - невже ви не розумієте, що ці діти не жебраки і не циганчата, це такі самі діти як мої і ваші, вони теж майбутнє України і мають рівні праваа із нами і нашими дітьми, просто у них війна!!!" - пише вона.

"В той час, як ми їздимо відпочивати, ходимо по кафешках і фестивалимо - у них війна, їм нема що їсти, що вдягти, а незабаром осінь і зима. АУУУ! То хто готовий взяти на себе відповідальність за ці сім'ї, чоловіки яких підуть на війну? Держава? Вони не потрібні державі. Переселенці вже нікому не потрібні, лише купці волонтерів...", - продовжує жінка.

"А ще таке питання, а хто дасть тим чоловікам-переселенцім спорядження, амуніцію - броніки, каски? Чи будем от так у тапочках і шортах, в яких приїхали до нас відправляти на фронт? У них немає коштів на це, у них немає коштів на сімю, на житло, на продукти харчування, тим паче на бронік", - пише Должко.

"Гірка правда, але всі звихнулись на війні і забули про елементарні людські почуття, про рівність, про правду, про закон. Що відсвяткуємо? Тепер не наші волинські батьки, сини, чоловіки гинутимуть, тепер всі гинутимуть, а разом із ними пропадатимуть і їхні сімї, на які всім начхати!" - завершила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всім важко, а хто казав що буде легко? Треба дякую казати за те що щось хоч дають а не перебирати. Те нам подобається а те ні. Складається враження що ми винні що там війна!
Відповісти
А чому т1 чолов1ки взагал1 ви1хали з зони АТО?Чому не залишились захищати 1 в1двойовувати св1й д1м,свою землю?
Відповісти
все правильно сказано. людина має бути людиною в будь-яких обставинах.
Відповісти
Із переселенців-чоловіків тільки 3 (троє) добровільно з’явилися у військкомати, щоб йти захищати свої домівки. Дані з офіційних джерел. Звісно, співчуваю людям, які втратили нажите добро, дах над головою. Для них настало гірке прозріння, за яке більш як 40 волинян віддали своє життя.
Відповісти
переселенцям дати можливість захищати Батьківщину. А іншим -допомогти. Влада на місцях має повністю взяти на себе все забезпечення біхенців,якщо вона є і працює не "на карман".
Відповісти
а хто дасть тим чоловікам-переселенцім спорядження, амуніцію - броніки, каски?
з нашоїфірми на АТО поїхав хлопець. амуніцію купляли самі, скидались всі, директори дали багато, рядові працівники - хто скільки міг.
купили все, і навіть більше. кожен день переживаємо.
якщо їх чоловіки будуть воювати поруч з нашими - допоможемо.
Відповісти
Останні новини
Ви готові допомагати сім'ям переселенців, чоловіків з яких мобілізують? - волинська волонтерка
19 серпень, 2014, 11:41