У Луцьку відкрили відділення в амбулаторії на Привокзальній. ФОТО

У Луцьку відкрили відділення в амбулаторії на Привокзальній. ФОТО
У Луцьку відкрили відділення амбулаторії загальної практики-сімейної медицини комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» на вулиці Привокзальній, 13.

Заступик голового лікаря КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Пількевич наголосила на доцільності створення амбулаторії, оскільки люди, які мешкають у цьому районі, матимуть змогу зручно та комфортно отримати допомогу від лікарів.
Людмила Пількевич
Людмила Пількевич

«Те, що створилася така амбулаторія, - дуже доцільно. Тому, що для тих людей, які проживають на даній території, зручно, комфортно отримати медичну допомогу в різних профілях. В першу чергу, сімейна медицина, педіатрія та гінекологія. Тут чотири сімейних лікаря, один педіатр, а з вересня планує ще один педіатр приступити до роботи, та один гінеколог по змінах», - розповіла Пількевич.

Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель розповів, що медичний заклад розрахований на десять тисяч лучан, які проживають у привокзальному районі міста.

«Враховуючи ситуацію, яка склалася, ми все рівно послідовно, крок за кроком наближаємо медичну допомогу до людей. І от результат цієї роботи. На черзі у нас ще три таких три амбулаторії у мікрорайонах міста: на вулицях Наливайка, Рівненській та Бенделіані», - каже головний медик міста.

Федір Кошель зазначив, що амбулаторію зробили швидко, адже раніше тут знаходилася швидка медична допомога.

Завітав на відкриття і міський голова Луцька Микола Романюк. Він оглянув оновлені кабінети працівників та поспілкувався з відвідувачами амбулаторії.

Працівники закладу звернулися до Романюка з проханням придбати для закладу холодильник та комп’ютер. Мер пообіцяв, що купить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що означає відкрили? Амбулаторія уже рік працює. захотілося показухи?
Відповісти
Людмила Пількевич,а не Фількевич,гадаю, варто уточнювати.
Відповісти
привезли хавку на востов, детям, старикам, а амеры говорятт верноти назад,включи мозги, открой глаза
Відповісти
Чергова бутафорія. Потьомкінская деревця.
Відповісти
Це та сама Пількевич, яку ганяють як собаку з однієї поліклініки в іншу, а вона все проситься тільки на посаду начмеда.Сміхота - я думаю їй вже біля 70 років, для чого її тримати в поліклініці? Від багатьох пацієнтів чула про неї тільки негативне.
Відповісти
Я чула за цю Пилькевич, це та сама, що була в поліклініці №2,вигнали її як останню. Непотрібна людина.
Відповісти
Я теж про неї чула багато недоброго. Я не розумію як стару жінку пенсійного віку тримають в пол.№1- аж не приємно. Добре, що з пол.№2 вигнали.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили відділення в амбулаторії на Привокзальній. ФОТО
22 серпень, 2014, 18:40