Супермаркети Луцька хитрують з бойкотом російських товарів, - активіст

Супермаркети Луцька хитрують з бойкотом російських товарів, - активіст
Громадський активіст, голова ГО "Бойкот" Михайло Бабенчук вказує на те, що деякі супермаркети хитрують з бойкотом російських товарів.

"У Там-Там Експресі, штрих код дитячого шампуню "Ушастий нянь" починається з цифр 46, а цей код є російським. А на ціннику - виробник Вінниця", – розповів він.

"Шановне керівництво супермаркету "Там-Там Експрес", прекрасно те, що біля деяких українських товарів розміщені наліпки із закликом купувати українське. Скажіть, а де подібне маркування російських товарів? Не порядок, варто було б виправити ситуацію. До речі, друзі, помітив подібний безлад в інших торгівельних закладах,пишіть будь ласка", – каже активіст.

"Дорогі покупці, не ведіться на брехню,ретельно вивчайте інформацію про виробника товару,важливо не лише дивитись на штрих код(який часто перебивають), а й на інформацію про країну виробника. Не купуйте російське! Не фінансуйте російську армію! Слава Україні!", – закликає чоловік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди самі обирають, що їм потрібно, що купувати і не треба тут силою диктувати і нав'язувати!!!
Відповісти
Чемодан! Вокзал! росія!!!
Відповісти
Там-Там Експрес лиш у перші місяці, поки розкручувався , щоб завоювати авторитет працював чесно. Сьогодні - це жах, а не магазин. Зіпсовані продукти, перештамповані по кілька разів дати. Ціни змінюють по кілька разів на тиждень. Інформація на цінниках спрямована на обман покупців. На деякі товари дорогі взагалі відсутні цінники. Вартість взнаєш лиш на касі.
Відповісти
Якою силою, що ти мелеш, патриот. Купуй украинське, а за рашинське иди в рашу.
Відповісти
Нехай Міша не нав*язує людям своєї думки, краще в серці і душі бути патріотом. Краще в інших структурах шукає право
Відповісти
За гроші готові і маму продати, плювати, що Росія вбиває наших дітей,хоч би одне чмо пішло вювати і його хоч би поранили , може життя навчило єдності!
Відповісти
Як людям не доходить, що вони купуючи товари окупанта фінансують війну росії проти України, то таки необхідно закликати і нагадувати про подібні речі!
Відповісти
Обовязково зверніться із заявою до інспекції з прав споживачів , а також до Антимонопольного комітету про виявлені порушення
Відповісти
Це ти так патетично пишеш зі сходу, чи зі здому? А загалом. Якщо торгівельна установа, а до них треба включити й бари, ресторани, кафе, не хочуть маркувати російську продкуцію, або че гірше, фальшують, то требв маркувати їх. І голосно про це говорити, допоки вони бодай на 50% не втратять покупців та відвідувачів.
Відповісти
Останні новини
Супермаркети Луцька хитрують з бойкотом російських товарів, - активіст
26 серпень, 2014, 10:12