Міліція розігнала жінок, які блокували військову частину. ВІДЕО

Міліція розігнала жінок, які блокували військову частину. ВІДЕО
Правоохоронці розблокували виїзд з військової частини автобусів з бійцями.

Міліція Миколаєва разом зі співробітниками підрозділу Грифон ввечері 2 вересня відтіснила родичів службовців 19-го батальйону територіальної оборони і розблокувала виїзд з військової частини А-0831 біля Варварівського мосту, - повідомляє Корреспондент.Нет.

Зазначається, що після злагоджених дій правоохоронців з деблокування військової частини з неї відразу ж виїхали автобуси з особовим складом батальйону територіальної оборони.

Вони будуть відправлені в постійне місце дислокації для виконання завдань в ході антитерористичної операції (АТО) на сході України.

У вівторок ввечері декілька десятків жінок заблокували виїзд з військової частини, стверджуючи, що їхні чоловіки та діти не укомплектовані засобами індивідуального захисту: касками та бронежилетами.

При цьому заступник начальника миколаївського гарнізону, полковник Віктор Мамчур повідомив, що такої проблеми в батальйоні немає - 100% укомплектовано касками, 30% бронежилетами, а після прибуттю в зону АТО бійці будуть відразу ж доукомплектовані відсутніми бронежилетами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Міліція розігнала жінок, які блокували військову частину. ВІДЕО
03 вересень, 2014, 10:32