Волинські правоохоронці поїхали на Схід. ФОТО. ВІДЕО

Волинські правоохоронці поїхали на Схід. ФОТО. ВІДЕО
Півсотні волинських міліціонерів виїхали у зону АТО, аби змінити на бойових постах своїх колег, які вже понад місяць несуть службу на Сході

Волинські міліціонери в зоні АТО охороняють громадський порядок, а також забезпечують дотримання правопорядку та законності, - повідомляє прес-служба міліції.

Зведений загін сформований із числа працівників ОВС Волині, які добровільно зголосилися виконувати поставленні завдання на Сході країни.

До загону увійшли працівники апарату обласного управління, міськрайвідділів області та спеціальних підрозділів.

До міліціонерів зведеного загону із підтримкою й побажаннями звернувся заступник начальника Управління полковник міліції Олександр Поліщук.

"Бажаю, щоб ви з честю та гідністю виконали свій службовий та громадянський обов’язок і всі повернулися живими і здоровими. Тож нехай Господь допоможе вам у цьому", – сказав він.

Очолив гідну зміну волинських правоохоронців начальник міліції громадської безпеки Управління Анатолій Шумик. Він супроводжуватиме бійців до місця призначення і там протягом визначеного терміну буде координувати роботу зведеного загону.

"Їдемо в зону бойових дій забезпечувати охорону громадського порядку, не допускати мародерства, захищати інтереси нашої держави. Хлопці наші загартовані і повністю підготовлені для участі у бойових діях. Вони цілком забезпечені як екіпіровкою, так і усіма іншими спецзасобами та речами першої необхідності", – повідомив Анатолій Шумік.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Волинські правоохоронці поїхали на Схід. ФОТО. ВІДЕО
05 вересень, 2014, 12:59