«Ми приймаємо історичне рішення», - Ігор Єремєєв. ВІДЕО

«Ми приймаємо історичне рішення», - Ігор Єремєєв. ВІДЕО
Ратифікація Угоди про асоціацію між Україною і ЄС - це перший крок, який визначає, куди буде рухатися Україна.

Таку думку висловив народний депутат України Ігор Єремєєв під час розгляду питання про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС у Верховій Раді 16 вереся.

За його словами, сьогодні Україна приймає чимало доленосних рішень заради дітей, заради молодих людей, які нині на Сході захищають країну від агресора та заради тих, хто віддав своє життя у боротьбі.

«23 роки тому Україна отримала незалежність. Але 23 роки тому ми прийняли рішення, що наш курс – Європа. 23 роки підряд ми тягнемо за собою пуповину Радянського Союзу. І, врешті-решт, коли сьогодні український народ сказав, що наш вибір Європа, ми отримали війну, ми отримали майдан. Але майдан вистояв, і молоді люди, які народилися за 23 роки в незалежній Україні довели, що ми європейська країна. Ми сьогодні приймаємо з вами історичне рішення. Тисячі молодих людей, які захищають Україну від агресора, не побачать цього рішення. Але вони віддали свої життя заради того, щоб молоді люди і діти могли жити в іншій країні. Ми сьогодні приймаємо багато важливих рішень, але ми це робимо заради дітей, щоб вони могли навчатися у правильних вузах», - наголосив Ігор Єремєєв.

За словами нардепа, керівний апарат країни повинен сьогодні зробити все, аби Україна раз і назавжди стала європейською.

«Сьогодні це перший крок, який визначає, куди буде рухатися Україна. І я сьогодні в першу чергу звертаюся до керівників держави: до пана Президента, до голови Верховної Ради, до прем’єр-міністра, до народних депутатів і кандидатів в народні депутати. Не підведіть тих людей, які захищали майдан! Не підведіть тих людей, які сьогодні віддають життя! Ми повинні зробити все, щоб Україна раз і назавжди стала європейською. Слава Україні!», - зазначив політик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Этот и за Янукаовича законы голосовал и тут голосует - уму пох
Відповісти
Останні новини
«Ми приймаємо історичне рішення», - Ігор Єремєєв. ВІДЕО
17 вересень, 2014, 14:09