Очільники Луцька та Кузнецовська підписали Меморандум про співпрацю

Очільники Луцька та Кузнецовська підписали Меморандум про співпрацю
Луцький міський голова Микола Романюк та виконуючий обов’язки міського голови Кузнецовська Ігор Куц підписали Меморандум про співпрацю обох міст.

Засвідчення документу відбулося у залі засідань Луцькради в понеділок, 22 вересня.

Як зазначив луцький мер Микола Романюк, завдяки тому, що молоді кадри швидше «вникають» у справи, підписати Меморандум вдалося за короткий термін.

«Сьогодні запитали мене: А чого саме з Кузнецовськом? Я кажу: Тому, що вони – одні із перших зрозуміли, що єднання в Україні потрібно підкріплювати конкретними справами. І чим більше ми будемо мати якихось спільних планів і справ, тим швидше ми побудуємо незалежну державу і вона стане міцнішою», - наголосив Романюк.

Виконуючий обов’язки міського голови Кузнецовська Ігор Куц подякував за надану можливість здобути нові знання їхньому місту, повчитися від «старших» та розвивати як Кузнецовськ, так і Луцьк.

«Ми молоде, прогресивне місто. Маємо промисловий об’єкт, який забезпечує атомною електроенергією Україну. Відповідно. Коли зараз постають нові виклики перед нашим містом та громадою, безумовно необхідно звертатися до професіоналів, до міст, які на порядок вищі в розвитку територіальної громади і місцевого самоврядування», - зазначив Куц.

Обидві сторони заявили про готовність до встановлення та розвитку співпраці між органами місцевого самоврядування у сферах житлово-комунального господарства та будівництва, надання адміністративних та соціальних послуг, культури, освіти та спорту.

Крім того, особливої уваги в межах підписаного документу нададуть галузям IT-технологій, безпеки та екології.

До слова, на підписанні Меморандуму про співпрацю приїхали генеральний директор Рівненської атомної електростанції Павло Павлишин, представники виконавчих органів Кузнецовська, депутати Луцької міської ради та секретар Луцькради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ще.Треба користуватись тим ,що кордонів між містами і областями немає ,і розвивати регіональний експорт всередині України.Тобто зараз потрібні такі особи,які зможуть налагодити торговельні зв'язки між регіонами.
Відповісти
Останні новини
Очільники Луцька та Кузнецовська підписали Меморандум про співпрацю
22 вересень, 2014, 15:35