Студентам стануть доступні залізничні квитки онлайн зі знижкою

Студентам стануть доступні залізничні квитки онлайн зі знижкою
Дані студентських квитків від 1 жовтня у залізничних касах будуть перевіряти у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, яку сформувало Міносвіти, у зв'язку з чим студенти зможуть купувати квитки зі знижкою онлайн.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Зазначається, що після тестування електронної бази у залізничних касах студенти зможуть купувати квитки з пільгою також і через онлайн-систему booking.uz.gov.ua.

Крім того повідомляється, що знижка на проїзд залізничним транспортом надаватиметься у залізничних касах лише тим студентам, дані яких внесені до Єдиної державної електронної бази.

Оформлення пільгового проїзду у поїздах міжміського сполучення студентам буде здійснюватися лише у випадку збігу номера студентського квитка, прізвища та імені студента, зазначених у студентському квитку, з інформацією в електронній базі МОН.

У зв'язку з цим Міносвіти просить студентів перевірити дані про наявність власного студентського (учнівського) квитка у створеній Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЕДЕБО). У випадку відсутності зазначених даних, МОН радить студенту або учню звернутися до адміністрації навчального закладу, у якому він навчається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Студентам стануть доступні залізничні квитки онлайн зі знижкою
29 вересень, 2014, 16:58