У Луцьк приїде Вірастюк

У Луцьк приїде Вірастюк
У Луцьку побуває один з найсильніших чоловіків планети Василь Вірастюк.

19 жовтня він візьме участь в турнірі "Схід і Захід Разом", який організовують в межах благодійного проекту "Єднаємося заради перемоги!".

Під час змагань збиратимуть гроші на теплі речі та амуніцію для українських військових.

Дійство відбудеться поблизу входу в Центральний парк імені Лесі України. На арені турніру зійдуться дві команди силачів зі сходу та заходу нашої держави.

"Їхня присутність символізуватиме, що Україна єдина і жодним ворогам не вдасться її розділити", - зазначають організатори.

Окрім того, в змагань - просвітницька місія. Богатирі будуть агітувати лучан відмовитися від шкідливих звичок та вести здоровий спосіб життя, а волонтери роздаватимуть літературу про шкідливість алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Організовують захід: Федерація стронгмену України, молодіжна організація "Студентська республіка", медична мережа "Добробут".

Також до проекту "Єднаймося заради перемоги!" долучилися активісти ще двох проектів - Всеукраїнська ліга КВН "Волинь" та молоді інтелектуали.

Так, збір грошей для наших військових відбуватиметься в рамках змагання "Брейн-ринг "Кубок Волині 2014" (21 жовтня) та під час першої гри Всеукраїнської ліги КВН "Волинь" (24 жовтня). Обидва дійства організовують у Палаці учнівської молоді.

За словами організаторів, три дійства символізують, що українцям потрібно об'єднати силу (Турнір стронгменів), кмітливість (КВН) та розум (брейн-ринг), аби стати непереможними. А сам проект є своєрідною демонстрацією дієвості цього принципу.

"Саме завдяки єдності цих трьох рис, ми зберемо гроші для нашого війська, яке протистоїть на сході російським інтервентам, і зробимо їх, хай не набагато, але непереможнішими", - пояснюють вони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.