Волинські міліціонери до проведення виборів готові. ФОТО. ВІДЕО

Волинські міліціонери до проведення виборів готові. ФОТО. ВІДЕО
В обласному управлінні міліції відбувся брифінг за участю керівників слідчого управління та управління громадської безпеки.

Брифінг організували, щоб проінформувати громадськість про хід проведення передвиборчої кампанії, виявлені типові порушення виборчого законодавства та посилення відповідальності за їх вчинення, - повідомляє прес-служба УМВС в Україні у Волинській області.

Виконувач обов’язків начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин розповів про основні новели Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України", який вступив у законну силу 23 жовтня 2014 року.

Своєю чергою, начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик повідомив, що в області зареєстровали 58 повідомлень про порушення виборчого законодавства. Поки ж на Волині немає розпочатих кримінальних проваджень. Але серед типових порушень - розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації без відомостей про друкарню, тираж, відповідальних за випуск осіб, непрямий підкуп виборців і пошкодження агітаційної продукції.

"За всіма цими фактами призначаються і проводяться ретельні перевірки. Порушень громадського порядку поки не зафіксовано. Більше того – особливу увагу спрямовуємо на забезпечення правопорядку безпосередньо у день волевиявлення громадян", - зазначив Анатолій Шумик.

Відтак, на 1131 виборчій дільниці нестимуть службу 1258 правоохоронців, 464 представники громадських формувань, 109 осіб із числа недержавних охоронних підприємств, 186 громадських помічників дільничних інспекторів міліції та 392 рятувальники.

Усі міліціонери пройшли курс навчання, отримали посібник із рекомендаціями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські міліціонери до проведення виборів готові. ФОТО. ВІДЕО
24 жовтень, 2014, 14:06