На Волині малозабезпеченим сім'ям компенсують комуналку

На Волині  малозабезпеченим сім'ям компенсують комуналку
Уряд прийняв рішення надати населенню, окрім традиційних субсидій, ще й спеціальні компенсації додаткових витрат на комунальні послуги.

З метою інформування волинян про можливості скористатися цим видом державної допомоги в області було проведено ряд „круглих столів”,- повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

До співпраці долучили ЗМІ, громадські організацій, підприємства, що надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та житлово-експлуатаційних організацій

Згадана тематика активно висвітлювалась у засобах масової інформації. Також була розміщена зовнішня соціальна реклама, інформаційні матеріали в приміщеннях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, сільських та селищних радах, банківських установах та поштових відділеннях зв’язку, районних поліклініках та фельдшерсько-акушерських пунктах у громадському транспорті, а також у комунальних закладах інших громадських місцях.

На 25 жовтня 2014 року до органів соціального захисту населення області звернулось 626 осіб, з них компенсацію призначено 409 сім’ям. Решта родин не змогли скористатися державною допомогою з причини перевищення доходів сім’ї величини прожиткового мінімуму.

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець доручила не знижувати активності інформування населення про можливість скористатися компенсацією додаткових витрат на оплату житлово-комунальні послуг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині малозабезпеченим сім'ям компенсують комуналку
30 жовтень, 2014, 14:43