Армію озброїли на понад 150 мільйонів

Армію озброїли на понад 150 мільйонів
Армію озброїли модернізованою технікою на понад 150 мільйонів.

На потреби армії вже закупили озброєння і техніки на суму понад 150 мільйонів гривень. Про це повідомляє Урядовий портал, - повідомляє Укрінформ.

«На даний момент у війська поставлено озброєння і військової техніки на суму понад 150 мільйонів гривень. Це насамперед модернізовані танки «Булат», модернізовані літаки Су-25, протитанкові ракетні комплекси «Стугна-П», станції «Адрос» та вертольоти Мі-8 МТВ. Крім цього, в армію поставлено 500 одиниць сучасних коліматорних прицілів для стрілецької зброї, 6 одиниць нових зразків стрілецької зброї виробництва «Форт», 120 одиниць переобладнаних автоматів Калашникова», - повідомив заступник міністра оборони – керівник апарату Петро Мехед на брифінгу в Клубі Кабінету Міністрів України 31 жовтня.

Мехед уточнив, що найближчим часом очікують поставку близько 700 тепловізорів, понад 600 одиниць сучасної стрілецької зброї, а також новий БТР-4Е.

За словами Петра Мехеда, для закупівлі озброєння та військової техніки бюджетом у цьому році передбачений фінансовий ресурс у розмірі 1 мільярд 268 мільйонів гривень.

Заступник міністра оборони також повідомив, що «для відновлення озброєння і військової техніки у зоні АТО діє понад 50 ремонтних груп, розгорнуто 5 польових штабів. Виконання зазначених заходів дозволило привести в боєздатний стан понад 14,5 тисяч одиниць техніки».

Крім того, відзначив Петро Мехед, на підприємствах промисловості в ремонті перебуває понад 800 одиниць техніки. За його словами, на сьогодні понад 126 відремонтованих та модернізованих зразків озброєння та військової техніки вже виконують завдання на сході України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знищимо всіх і всюди!
Відповісти
А скільки вкрали?
Відповісти
Останні новини
Армію озброїли на понад 150 мільйонів
31 жовтень, 2014, 22:31