У Луцьку говорили про культуру та «Мистецький простір»

У Луцьку говорили про культуру та «Мистецький простір»
У Луцьку з нагоди Дня працівників культури та Дня української писемності та мови влаштували літературну зустріч та публічну дискусію.

Захід відбувся в Клубі-філії №3 на Драгоманова, 1, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Завідувач Клубу-філії №3 Віталій Поліщук показав присутнім коротку презентацію про діяльність закладу за два роки. Саме тут відбулась низка літературних та музичних зустрічей, декілька виставок картин та світлин. Він щиро подякував Культурному об’єднанню «100 Вт» за те, що вони розвивають культуру та запрошують у місто відомих письменників і цікаві музичні проекти. Віталій Поліщук зауважив, що клуб став своєрідним майданчиком, платформою для мистецьких людей.

Тут є постійні проекти, але часто народжуються й нові ідеї. Кожен учасник заходу поділився й своїми міркуваннями з приводу культури. Так, йшлося про те, що дуже часто ми обираємо одну спеціальність, але хочемо розвиватись у іншій. Тож дуже добре, що є місце, де можна виставити свої художні роботи, або ж поставити давно омріяну виставу.

У клубі займається й літературна студія «COMEIN», де молодь читає власні твори, вивчає ази віршування та спілкується. Захід також об’єднав і поціновувачів поезії, адже у рамках заходу відбулась третя акція «Творчість у серці».

Усі охочі мали нагоду зачитати власні вірші або ж українських письменників. До слова, окрім любовної лірики, чимало людей обрали для себе військову тематику та вірші українських класиків, як, наприклад, Василь Стус, Володимир Сосюра та інші.

Насамкінець Віталій Поліщук зазначив, що Клуб відкритий для всіх, хто має якісь ідеї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку говорили про культуру та «Мистецький простір»
10 листопад, 2014, 11:05