Прокуратура проводить обшук у чиновників Міноборони

Прокуратура проводить обшук у чиновників Міноборони
Генпрокуратура почала обшуки у заступника міністра оборони.

Слідчі військової прокуратури здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом зловживання владою та службовим становищем службовими особами Міністерства оборони України, які входять до складу комітету з конкурсних торгів (ч. 2 ст. 364 КК України), - повідомляє Еспресо.tv. з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

"Під час здійснення у 2014 році заходів щодо тилового забезпечення потреб Збройних Сил України зазначені особи використали своє службове становище всупереч інтересам служби та прийняли пропозиції учасників закупівлі паливно-мастильних матеріалів, що містили завищені ціни, в результаті чого державному бюджету України заподіяно збитків на суму понад 3 мільйони гривень.

З метою виявлення та фіксації обставин вчиненого кримінального правопорушення слідчим управлінням спільно з працівниками УБОЗ ГУ МВС України в Київській області проводяться обшуки за місцем роботи та проживання вищевказаних осіб, зокрема в одного із заступників міністра оборони України", - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що за народ такий- українці,ну не проминуть щоб не вкрасти де тільки можна і не нажитись на халявному. Ну чого всі країни з бувшого СРСР відокремились і живуть процвітаючи, а ми як миші розлазимось по світу шукаючи роботи, бо через отаких-во президентів, міністрів, депутатів іт.д. за 23 роки Україна ради собі не може дати.
Відповісти