Світязьке «Межигір'я» нишком розбирають та вивозять. ФОТО

Світязьке «Межигір'я» нишком розбирають та вивозять. ФОТО
Дорогий маєток на Світязі,ім'я власника якого досі невідоме, розбирають і вивозять у Київ.

Про це повідомляє Svityaz.org.ua.

"Рівно через рік після початку майдану, банда Януковича почала ворушитися, ті хто був нижче води тихіше трави відчули волю, і продовжують відмивати гроші. Маєток зараз активно розбирають і фурами вивозять в Київ. Не хоче бандитська морда лишити добро для народу, а з цих будиночків міг би вийти санаторій або база для відпочинку і реабілітації дітей, героїв майдану, бійців АТО", - йдеться у повідомленні.

Як і раніше, люди які тут працюють - нічого не знають, ні чиє то майно, ні кому воно належить. Кажуть, що їм заплатили,і вони роблять свою роботу, "ніс куди непотрібно не сунемо".

"Кілька разів приїзджали представники "Правого Сектору", наробили кіпішу - розборку припинили, але через кілька днів знову приїхали фури, знову вивозять. Міліція теж ніяк не реагує, навіть не захотіли приїхати, перевірити документи, хто розбирає, чому, для кого? А що як це нагле пограбування серед білого дня, що, як захотів якийсь бандюк хатинку, приїхав і забирає", - повідомляють ЗМІ.

"Чому за рік часу не заарештовано майно тих, хто так нагло обкрадав і продовжує обкрадати країну, чому ніхто досі не покараний? Ех..( тільки люстрація кулею в лоб кожного чиновника, бандюка, і інших нечистих на руку людей можна врятувати Україну", - запитують у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доки ще ми будемо читати ось таку інформацію про бездіяльність нашої влади та страшенну наглість зі сторони янучар-регіонів???Це пряме запитання до обласного прокурора.Коли почнете працювати для людей, а не в свій карман??? Дочекаєтесь, останнє попередження від людей вже було.
Відповісти
а Ви крикуни хоч тріщки подумали на якій підставі суд прийме рішення про те, щоб забрати з приватної власності майно на користь держави. Знаєте п.........ди не мішки совати.
Відповісти
Однією з підстав виникнення права державної власності є визнання майна безхазяйним. Так, відповідно до ст. 335 ЦК майно, яке не має власника або власник якого невідомий, надходить у власність держави (безхазяйне майно, яке належало колгоспному двору, ставало власністю колгоспу). Безхазяйне майно надходить у власність держави за рішенням виконавчого комітету районної, міської ради народних депутатів, ухваленим за заявою фінансового органу. Заява про визнання майна безхазяйним може бути подана не раніше року після прийняття майна на облік відповідним фінансовим органом або виконкомом селищної, сільської ради народних депутатів. Фактами, які свідчать про безхазяйність майна, можуть бути: неможливість виявити власника при вилученні у злочинців викраденого майна, в разі стихійного лиха, при втраті права на майно у зв'язку зі спливом позовної давності для його витребування тощо. Вказані наслідки не застосовуються, якщо власник відомий, адже з певних причин відсутній або визнаний безвісно відсутнім. Майно, визнане у встановленому порядку безхазяйним, зараховується безпосередньо у державний бюджет (грошові суми в українській або іноземній валюті, платіжні документи, облігації та ін.)
Отже, майно має бути взятим на облік виконкомом сільради і через рік власника визнати безвістно відсутнім...
Взяття на облік повинне запобігти розкраданню даного майна, адже ми не знаємо, чи саме представники власника його почали вивозити.
Відповісти
А хто оплачує електроенергію, що використовується об'єктом?
І чи зареєстрований належним чином об'єкт в держреєстрі прав на нерухомість?
Відповісти
Чому не забрати через суд майно і не передати в комунальну власність? Можна створити табір для відпочинку дітей, санаторій для поранених хлопців! Але при нинішній Волинській прокуратурі, міліції, судах і владі це нереально! Усім усе по барабану. Поки люди не вимитуть болото з хати порядку не буде!
Відповісти
Скільки часу правляча влада буде вважати народ бидлом? Такого бардаку не було на протязі найближчих 70 років.
Відповісти
а прокуратура мовчить. Нехай вивезуть рмь тоді прокурори ми спитаєм з Вас.
Відповісти
Значить все то проплачено і вивизять, коли вже сезон давно закритий і ніхто не бачить. а на другий рік приїдемо і вже там нічого не буде на тому місці. То ж думаю, що є договір із обленерго на постачання, бо якби не платили, то ті хлопці скоро б світло виключили. а так виходить що простий народ нічого незнає і мати із того нічого не буде. і той сектор теж не особо допоміг. але саме цікаво, що хтось ж там з тих організації охороняв і що із того вийшло???
Відповісти
Останні новини
Світязьке «Межигір'я» нишком розбирають та вивозять. ФОТО
28 листопад, 2014, 11:00