Постійні відключення: графік аварійних вимкнень електроенергії у Луцьку

Постійні відключення: графік аварійних вимкнень електроенергії у Луцьку
З'явилася інформація про адреси споживачів, у яких буде припинено електропостачання в разі застосування графіків аварійних вимкнень у Луцьку.

Відключення будуть здійснюватися в години максимального навантаження з метою обмеження споживання електричної потужності, повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Нагадаємо, що з 1 грудня у Луцьку почалися постійні відключення світла.

Луцька міська філія ПАТ «Волиньобленерго» надала інформацію про адреси споживачів, у яких буде припинено електропостачання в разі застосування графіків аварійних вимкнень на території міста Луцька.

Так, без електроенергії можуть залишитися житлові будинки, підприємства та організації на таких вулицях:

ПЛ-110 «Південна»

Адреси, що вимикаються: Польова; Весела; Далека; Місячна; Сонячна; Світла; Туполева; Крушельницької; Довженка; Спортивна; Рильського; Рахманінова; Грудова; Покальчуків; Теліги; Полонківська (вулиці знаходяться в районі Гнідавського цукрового заводу).

Основні споживачі, що вимикаються: ТзОВ «Меліуса»; ПП «Лихограй»; овочесховище; ПП Шоскалюк; ПП Адамчук; КХП-2; АТП-10284; ТзОВ «Лисогор»; ПП «Острей»; ПП «Винаровський»; Волиньголовпостач; ПП «Вір»; ТзОВ «Боніта».

ПЛ-10кВ №6

Адреси, що вимикаються: Дубнівська, 85-127; Довженка; Нікішева; Ізмайлова; Говорова; Прилуцька; Привітна; Надрічна; Сонячна; Ланова; Мирного; Скрябіна; Бородіна; Левицького; Профспілкова; Героїв Крут; Садовського; Вишневського; Східна; Говорова.

Основні споживачі, що вимикаються: Садівниче товариство «Маяк»; гаражний кооператив «Стир-2», «Стир-3»; МП «Шлях»; СУ-536; ТзОВ «Олві-буд»; фірма «ВТР»; склад «Цитрус»; овочесховище; ТзОВ «Хімрезерв»; АЗС «АНР»; залізн. «Переїзд»; Школа-інтернат; цегельний завод №2.

ПЛ-110 «ЛПЗ-2»

Адреси, що вимикаються: Бенделіані, 1, 1а, 3 а, 5, 7; Дружби народів, 1, 1а, 3, 5,7,9; Даньшина, 52, 52 а. Вимикаються повністю: провулок Гнідавський, Даньшина, Коцька, Грабовського, Львівська, Макаревича, Станіславського, Вересая, Мурашка, Потебні, Боженка, Супутника, Цегельна, Гірна, Докучаєва, Тімірязєва, Лермонтова, Павлова, Степова, Гончарівка, Левітана, Баранова, Кульчицької,Городецька, Трутовського, Стецька, Красовського, провулок Малоомелянівський, 1,2, 3,4, 5, 6, 7, 8, Стецька, Богуна, Донцова, Смірнова, Мечнікова, Філатова, Вільямса, Малоомелянівська, Сеченова, Генерала Романа Шухевича, Шпитальна, Каштанова, Партизанська, Гастелло, Белінського, Кірова, Пирогова, Вітковського, Садова, Боткіна, Патона, провулок Трутовського, 1, 2, 3, Лисенка, провулок Степовий, 1, 2.

Основні споживачі, що вимикаються: ВПУ №9, магазини «Салют», «Колібріс», ДНЗ №13, 46, 36; 31, 50, ЗОШ №14, АЗС «АВЕТРА», КНС №4, 9, аптечні склади, онкодиспансер, АС-2, ПП Хорошенко, ДТУ.

ПЛ-10кВ №95

Адреси, що вимикаються: Кравчука, 1, 3, 4, 5, 7, 8, 11а, 11б, 11в, 10, 12, 16, 18, 22, 22 в, 24, 26; Гордіюк, 20а, 27, 29а, 31, 33, 33а, 35, 37, 38, 39, 43, 45, 47; Конякіна, 7,9,9а, 9б, 11, 11а, 17, 19, 21, 23, 25, 25 а, 27; Федорова, 1,2, 2а, 3, 4, 4д, 5, 6, 8, 9; Соборності, 4, 6, 8, 10, 12, 14 а, 16, 18, 24а, 26; Воїнів-інтернаціоналістів, 2, 4, 6.

Основні споживачі, що вимикаються: ЗОШ №21, 25, ДНЗ №10, 52, ЖКП №11, Північний ринок, магазин «Колібріс», АЗС «ОККО» (Конякіна).

Лучан закликають не вмикати велику кількість електроприладів у години пік, щоб зменшити споживання електроенергії та уникнути застосування графіків аварійних вимкнень.

Раніше повідомлялося, що пів-Волині можуть позбавити електрики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучан закликають не вмикати велику кількість електроприладів у години пік.... А коли в них години пік?
Відповісти
зранку коли всі йдуть на роботі, в школу-дитсадок, ввечері коли всі повертаються
Відповісти
Слово "графік"мпередбачая вказання днів чи годин
Відповісти
А як працювати підприємствам? Перукарні, кафе , аптеки, магазини , школи та інші заклади - раптове відключення може призвести як до матеріальних збитків так травм людей. Діти вчаться у другу зміну , уроки закінчуються десь о 18год., як у повній темноті добратись до квартири?
Відповісти
Панове! Ну невже ви мовою не володiете? При чомув заголовку вжито слово 'постiйнi'? Йдеться про аварiйнi!!! Вiдключення. Ранiше такi речi квалiфiкувались як панiкерство.
Відповісти
А Порт Сіті і Там-Там не забули часом відключити?
Відповісти
В них своя окрема підстанція, яка живиться безпосередньо від магістральних електромереж.
Відповісти
Як видно з переліку вулиць, відключати будуть тільки "лохів" (вибачте за слово). В основному приватний сектор. Центральні вулиці і серйозні обьєкти трогати не будуть. А порт сіті та там-там дають: 1. Статус міста (що воно вже не село)
2. Роботу (з приватною зп) не одому десятку людей;
3. Економіку міста.
4. Так як вони новобудови - то їх точно не підключали до старої, зайнятої всіми споживачами лінії.
Відповісти
Вчора добиралася додому десь о 17 год. через вул. Марцинкевича. У приватному секторі і так дороги - не дай Бог. А тут у районі вимкнули світло. Можна було повикручувати ноги.
Відповісти
Ви щеб на сайті волиньобленерго висвітлили дане повідомлення? Дурні!!!!! Хочаб попередили шкільні та дошкільні установи, а також лікувальні заклади. Бо як клеїти заборгованості на дверях будинків то є кому. Біс!
Відповісти
А що робити ,якщо у будинку електроплити, вогнища розпалювати щоб вечерю розігріти чи хоча б чаю випити?
Відповісти
що робити, якщо у будинку елекроплити ? Вогнища ропалювати на підлозі щоб дитині їсти нагріти?
Відповісти
В графіку відключень немає БДН,15. А,цікаво, чому ж тоді відключають світло кожен день з 15-17год? Як повідомили мені в службі 15-80: "Вам не пощастило, ви попали на таку лінію, де світло відключають кожен день". Виходить: одні "білі", інші - "чорні"
Відповісти
Чому БДН 15 відключають половину будинку.а в іншій половині
світло завжди є там що живуть інші люди
Відповісти
Чому світло в одних будинках виключають кожен день, а в інших ще не разу не виключали????????????????? Район той самий. Будинок через дорогу. І таких будинків 10-ки в Луцьку
Відповісти
Боролися, щоб створили графік, тепер потрібно боротися, щоб вони йому слідували. В мене по графіку мають виключати світло 3 15-17:00, вчора виключили в 19:00. Олені рідкі. В мене робота така, що її переривати категорично не можна...
Відповісти
Подзвонила в обленерго .ПОСЛАЛИ В ЖЕК.Подзвонила в ЖКГ.ТАМ ВІДПОВІЛИ ,ЩО НІЯКОГО ГРАФІКА НЕМАЄ.ЗНОВУ ОБЛ ЕНЕРГО.....ГОВОРЯТЬ В КРАЇНІ КРИЗА.ЗАПИТУЮ В ТОЇ ТІТОНЬКИ,ЧИ У НЕЇ ВИКЛЮЧАЮТЬ СВІТЛО.НІ У ТІТОНЬКИ НЕ ВИМИКАЮТЬ.ЇМ ДЗВОНЯТЬ З КИЄВА І ЗА 15ХВ ВІДКЛЮЧАЮТЬ БУДИНКИ,ЯКІ ПРИЄДНАНІ ДО ТЕЦ.........А ЗВІДКИ ПОСТУПАЄ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ДО ТИХ БУДИНКІВ,ЩО НЕ ВИМИКАЮТЬ?У НИХ ТАМ СТОЯТЬ СВОЇ ГЕНЕРАТОРИ В ПІДВАЛАХ.МАБУТЬ ТРЕБА ВСЕ ЗНОВУ РОБИТИ ЧЕРЕЗ МАЙДАН.
Відповісти