Аваков пригрозив Кадирову

Аваков пригрозив Кадирову
МВС України перевіряє погрози голови Чечні Рамзана Кадирова на адресу трьох українських депутатів і, найімовірніше, слідство винесе рішення щодо запровадження санкцій.

Про це голова МВС Арсен Аваков повідомив у Facebook, пише ТВі.

"Щодо кваліфікації погроз із боку Кадирова українцям, то МВС почало перевірку цих погроз і, найімовірніше, слідство прийме відповідні санкції щодо Рамзана Кадирова", – зазначив міністр.

Також Аваков наголосив, що Кадирову "варто готуватися до великих розладів, якщо путінська Росія і далі буде втручатися в наші справи".

Нагадаємо, голова Чечні Рамзан Кадиров доручив правоохоронним органам і спецпідрозділам республіки порушити кримінальну справу проти депутатів України Юрія Берези, Андрія Левуса й Ігоря Мосійчука за їхні висловлювання щодо подій у Грозному. Він також розпорядився "вжити вичерпних заходів для затримання і доставки в Чечню зазначених осіб".

У суботу, 6 грудня, слідче управління Слідчого комітету Росії, "за результатами процесуальної перевірки" щодо українських депутатів Юрія Берези, Андрія Левуса й Ігоря Мосійчука, порушило кримінальну справу й оголосило їх у розшук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який хоробрий в інтернеті наш міністр!
Відповісти
На охорону Авакова тепер потрiбно бiльше сил а нiж на АТО
Відповісти
Панове коментатори! Якщо вам не подобається Аваков, то не варто ігнорувати праву руку Путліна. Якщо змія вкусила вашого ворога, то це не означає, що вона ваша подруга.
Відповісти
Останні новини
Аваков пригрозив Кадирову
06 грудень, 2014, 18:55